Cine este și cum arată iubita lui Alex Bădițoaia de la Chefi la cutite

Publicat pe

Nu puțini sunt cei care s-au întrebat cine este și cum arată iubita lui Alex Bădițoaia, cea care, cu siguranță, i-a ridicat moralul simpaticului concurent pe parcursul competiției Chefi la cuțite, când nu o dată a fost criticat de chef Cătălin Scărlătescu. Tânărul bucătar este foarte mândru de iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși e destul de discret în privința vieții personale, fanii de pe conturile lui de socializare știu deja cine este iubita lui Alex Bădițoaia, cuțitul de aur din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Parcursul său la Chefi la cuțite a fost unul extrem de tumultuos, dar talentul în bucătărie l-a salvat de fiecare dată. Poate și pentru că chef Scărlătescu are mari pretenții de la el, Alex a fost mai vitregit decât ceilalți colegi ai lui… Dar chef Cătălin a făcut-o cu siguranță deoarece, la un moment dat, a recunoscut că, în Alex, se vede pe el la vârsta aceea…

Puțini știu însă că modestul Alex are o iubită extrem de frumoasă, care, cel mai probabil îi va fi alături în semifinala în care tocmai s-a calificat.

Cine este și cum arată iubita lui Alex Bădițoaia de la Chefi la cutiteCine este și cum arată iubita lui Alex Bădițoaia de la Chefi la cutite

Cum arată iubita lui Alex Bădițoaia de la Chefi la cuțite

Deși are un cont de Instagram unde până acum nu a fost extrem de activ, printre pozele postate se află și una cu iubita lui Alex Bădițoaia. La 28 de ani, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin are o experiență vastă în bucătărie, dar a bifat în egală măsură și în viața personală.

Iubita lui Alex Bădițoaia se numește Lusiana Ana-Maria și are 26 de ani. Nu întâmplător concurentul de la Chefi la cuțite a ales să posteze o fotografie în care el și Lusiana apar împreună chiar pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Mai mult, fotografia a fost făcută în Italia, una dintre cele mai romantice destinații.

Citește și: Cine este Alexandru Bădițoaia de la Chefi la Cuțite. A primit cuțitul de aur de la Cătălin Scărlătescu

Citește și: Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite. Ce concurent a eliminat, în locul lui

Citește și: Alexandru, fiul Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a împlinit 5 ani. Cum a fost sărbătorit

Citește și: Pepe, adevărul despre relația cu Yasmine! S-a filmat alături de ea:„Nu vreau să…’

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:„Ar putea fi viitoarea mea soție!’

Alex Bădițoaia, salvat de chef Scărlătescu

De-a lungul show-ului chefi la cuțite, Alex Bădițoaia a dat deovadă de o dedicare extraordinară și de un spirit de echipă ieșit din comun. Și-a salvat de multe ori colegii de la eliminare, cu riscul propriului eșec.

”Vai de viața mea, nu mă gândeam niciodată că o să ajung în show-ul acesta să iau cuțitul de aur și să fiu lider într-o echipă. Este foarte important pentru mine și să-l fac câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu și să-i aduc succesul pe care și el îl merită”, spunea Alex Bădițoaia cu modestie, după ce a primit cuțitul de aur.

Chiar dacă este deja chef într-un restaurant faimos din București, acest detaliu nu a contat, iar cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu a fost eliminat din competiție într-unul dintre dueluri.

Paradoxal, într-unul dintre dueluri, Alex Bădițoaia a primit cel mai mic punctaj – a luat doar 4 puncte – și a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu nu avea cum să permită însă ca Alex Bădițoaia, cuțitul lui de aur, să părăsească Chefi la cuțite. Drept urmare, acesta s-a folosit de o amuletă care îi permitea să ia o altă amuletă de la unul dintre colegii lui. Florin Dumitrescu a știut din start ce amuletă de la el își dorește Cătălin Scărlătescu. Este vorba despre cea care îi permitea unui chef să salveze un concurent de la eliminare, înlocuindu-l cu un alt concurent din echipa sa.

Concurentul pe care Cătălin Scărlătescu l-a sacrificat pentru ca Alex Bădițoaia să poată rămâne la Chefi la cuțite este Enzo. Celebrul bucătar și-a argumentat alegerea și a spus că Alex Bădițoaia ar fi mult mai experimentat în domeniul culinar decât Enzo. Gestul lui chef Scărlătescu îl obligă însă pe Alex Bădițoaia să confirme încrederea pe care acesta i-a acordat-o necondiționat și să ducă echipa în finală.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter