Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe copii să meargă la Gabi Bădălău acasă și renunță la scandaluri: "E oarecum rușinos"

Publicat pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au împăcat de dragul copiilor, însă nu au renunțat la ideea de divorț. Cântăreața, cel puțin, este hotărâtă să se despartă și în acte de încă soțul ei, însă nu mai are putere să se certe prin tribunale sau presă. Claudia susține că relația cu tatăl băieților ei s-a îmbunătățit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă lungă de scandaluri, reproșuri și amenințări, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului și sunt dispuși să divorțeze în liniște și pace. Au reușit să se împace de dragul copiilor și să găsească soluții împreună pentru a colabora cât mai bine în rolul de părinți.

Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe copii să meargă la Gabi Bădălău acasă și renunță la scandaluri: "E oarecum rușinos"Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe copii să meargă la Gabi Bădălău acasă și renunță la scandaluri: "E oarecum rușinos"

Am reușit să îi convingem pe copii să meargă la Bolintin pentru că trebuie să aibă contact cu toată lumea. S-au întors ok, foarte bine, și-au reluat activitățile de aici. Eu nu pun întrebări, dacă vor îmi spună ei, spun. Nu prea sunt eu de acord cu niște lucruri de acolo, dar poate vom rezolva problemele. În iunie, pe 13 iunie divorțăm.

13 mi-a purtat întotdeauna noroc, nu m-a deranjat niciodată și nu m-a supărat. Trebuie să fie bine, pentru că lucrurile se mai așază ușor, ușor. Vreau să divorțez.

Mi se pare că deja suntem de mult timp în situația asta și este cazul să divorțăm pentru că este oarecum rușinos. Fiecare are un drum, poate celălalt vrea să își facă viața și noi stăm într-o căsnicie. Nu e corect. Mai sunt puține termene, foarte puține. Asta depinde și de noi.„, a declarat Claudia, potrivit Spynews.ro.

Cei doi au avut până în prezent mai multe înfățișări la tribunal, unde fiecare a venit cu probe și dovezi, în lupta pentru custodia celor doi minori. Cântăreața a specificat că s-au întâmplat prea multe lucruri între ei pentru a discuta despre o împăcare și își dorește ca amândoi să fie liberi, pe drumul lor.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a aflat că Gabi Bădălău a înșelat-o… chiar de la el! Ce vedete s-ar afla pe lista de amante

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii: „A ieșit un mare scandal'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Emil Rengle, la 3 ani de când a câștigat Românii au Talent: „Am pornit într-o călătorie de meditație'. EXCLUSIV

Astfel, Claudia Pătrășcanu a mai spus că a ajuns într-o situație oarecum rușinoasă pentru că, inițial, sperase la un divorț pașnic și discret. Din păcate, scandalul a atins cote maxime, iar certurile cu Gabi Bădălău nu au mai putut fi evitate.

Din acest motiv, artista își dorește să se separe de fostul partener de viață, iar fiecare să își poată face o relație separată fără a fi implicat într-o căsnicie forțată.

Gabi Bădălău a cerut custodia copiilor

La începutul lunii martie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost protagoniștii unui noi confruntări la Tribunal, unde acesta a cerut custodia copiilor. Afaceristul a anunțat că el este cel care ar trebui să crească cei doi copii pe care îi are din mariajul cu artista.

El și-a motivat acest gest neașteptat prin faptul că are o situație materială suficient de bună pentru ca minorii să beneficieze de o educație potrivită.

Copiii au și mamă, au și tată. De copii ne ocupăm amândoi. De creșterea copiilor, partea financiară, mă ocup în mare parte eu. Eu am spus mereu că sunt convins că cei doi copii au o creștere, o educație și un viitor mai bun alături de familia mea. Sper să se termine cât mai repede toată acestă nebunie, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter