Horoscop 28 mai 2021. Zodiile care au probleme cu banii

Publicat pe

Horoscop 28 mai 2021. Nu este o zi foarte bună pentru cheltuieli mari și investiții. Dacă vă gândiți de mult timp la cumpărături costisitoare, o casă sau o mașină, de exemplu, ar fi mai bine să le amânați. Riscați să fiți păcăliți! Unele zodii chiar pot avea probleme cu banii, dacă nu au grijă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 mai 2021. Berbec

BERBECII se află în conflict cu onoarea şi raţiunea. Gândiţi-vă mai mult la dorinţele voastre şi axaţivă pe sectorul iubirii şi al serviciului.

Horoscop 28 mai 2021. Taur

TAURII ar trebui să se axeze pe o serie de acte sau documente care dacă nu sunt rezolvate la timp îi vor costa mai ales pe plan financiar în viitor. Așa că plătiți-vă datoriile, nu mai amânați pentru că vin peste voi dobânzi mari și ar fi păcat să plătiți mai mult decât trebuie!

Horoscop 28 mai 2021. Gemeni

Prietenii şi familia sunt cuvintele-cheie pentru GEMENI. Fie voi aveţi nevoie de ajutor, fie ei, cert este că există o comunicare bună şi veţi rezolva orice.

Horoscop 28 mai 2021. Rac

Nu este momentul ca RACII să cheltuiască bani. Doar dacă este ceva urgent şi nu puteţi amâna. Altfel, evitaţi să mergeţi la cumpăraturi… sau să le faceţi online.

Horoscop 28 mai 2021. Leu

LEII vor găsi răspunsuri pentru nişte întrebări pe care le au de ceva timp. Este bine să spuneţi adevărul legat de orice problemă vă macină, indiferent de reacţiile celorlalţi, potrivit observatornews.ro. Nu vă mai rețineți când simțiți nevoia să puneți punctul pe i. Adunați frustrări și nu e ok!

Citește și: Zodii care nu se vor înțelege niciodată cu Taurul

Citește și: Horoscopul lunii mai.Zodiile ferite de probleme

Citește și: Zodii dramatice.Nativii care sunt greu de suportat

Horoscop 28 mai 2021. Fecioară

Nativii FECIOARĂ sunt destul de temperamentali azi. Cei din jur s-ar putea să vă evite din cauza tonului şi a exprimării voastre în privinţa chestiunilor urgente pe care vreţi să le discutaţi.

Horoscop 28 mai 2021. Balanță

BALANŢELE sunt prinse în relaţiile de familie. S-ar putea să participaţi la o reunine de grup, în care anumite persoane vor să vă analizeze mai mult decât trebuie, aşa că nu fiţi irascibile. Este posibil să fiți nevoite să ajutați cu bani pe cineva din familie sau prieteni apropiați. Dacă puteți, este în regulă să o faceți, dar asigurați-vă că vă vor fi returnați. Este o perioadă complicată și s-ar putea să rămâneți fără ei!

Horoscop 28 mai 2021. Scorpion

SCOPRIONII sunt susţinuţi în sectorul creativităţii şi în afaceri. Totuşi, mare grijă pe sectorul comunicării pentru că aveţi tendinţa să fiţi duri şi să îi răniţi pe cei din jur. Iese soarele şi pe strada ta şi in acestă zi de vineri ai sentimentul că viaţa este plină de farmec.

Horoscop 28 mai 2021. Săgetător

Şi SĂGETĂTORII au o problemă în ceea ce priveşte comunicarea. Oamenii cu care vă întâlniţi se vor opune ideilor voastre, aşa că trebuie să daţi dovadă de răbdare să nu vă frustraţi.

Horoscop 28 mai 2021. Capricorn

CAPRCIORNII trebuie să aibă grijă în faţa cui de deschid azi. Cel mai probabil vor doar să afle nişte informaţii care se pot întoarce împotriva voastră.

Horoscop 28 mai 2021. Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR sunt prinşi în semnarea unor acte la locul de muncă, fiindcă un şef pune presiune pe ei. Dar nu este bine să semnaţi nimic dacă o faceţi constrânşi de împrejurări.

Horoscop 28 mai 2021. Pești

Iar PEŞTII au multă inuiţie pe zona iubirii și pot cădea la pace cu o persoană care le dadea bătăi de cap. Se poate schimba un program, un proiect, o calatorie, aşa că fiţi pregătiţi cu un plan de rezervă. Unele cheltuieli neprevăzute ar putea crea un disconfort, însă cu disciplină şi cumpătare v-aţi putea ţine sub control bugetul.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter