Brigitte și Florin Pastramă, scandal uriaș în Viena! A intervenit Poliția

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă au mai bifat un scandal uriaș, de data asta în Viena. Cei doi nu se pot abține nici în vacanță de la reproșuri, însă de data asta, cearta a fost atât de mare, încât a intervenit Poliția. Recalcitranții Brigitte și Florin Pastramă au fost sancționați în cele din urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ceea ce trebuia să fie o vacanță romantică s-a transformat într-un scandal clasic à la familia Pastramă. Banii au fost și de data asta motivul principal al scandalului dintre Brigitte și Florin, însă discuțiile lor obișnuite pe această temă au degenerat într-o mare ceartă pe stradă. Și cum legile din Viena sunt cu mult mai dure decât în România, iată că Poliția a intervenit imediat.

Brigitte și Florin Pastramă, scandal uriaș în Viena! A intervenit PolițiaBrigitte și Florin Pastramă, scandal uriaș în Viena! A intervenit Poliția

Brigitte și Florin Pastramă au fost sancționați cu o amendă usturătoare pe care au trebuit să o plătească în cel mai scurt timp. Mai mult imagini de la scandalul de peste graniță, până unde s-a ajuns cu cearta celor doi, dar și ce amendă usturătoare au primit, doar la Antena Stars, în reality-showul „Brigitte & Pastramă', de luni până miercuri, de la ora 21:00!

Birgitte Sfăt și Florin Pastramă au mai avut probleme din cauza banilor, cel mai recent scandal culminând cu o despărțire de câteva zile bune.

Citește și: Ariana Grande și Dalton Gomez s-au căsătorit în secret:„A fost o nuntă intimă’

Citește și: Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, nașii lui Dani Oțil!Legătura dintre prezentatorul TV și afaceristul din Timișoara

Citește și: De ce Virgil Ianțu și iubita lui, Roxana, nu s-au căsătorit după 15 ani de relație.'Cererea a fost acceptată, dar…'

Totul a început din cauza unei datorii a lui Florin, în valoare de 72.000 de euro. Pentru ca banca să își poată recupera prejudiciul, a fost accesat contul lui Brigitte care era comun cu soțul său, astfel că fabuloasa sumă i-a fost retrasă brunetei.

Când aceasta a aflat că a rămas fără banii de casă în Dubai, nu a mai rezistat, și un scandal fără precedent a avut loc în casa celor doi.

Atunci Florin a decis să plece până ce problema va fi remediată, iar pentru ca totul să fie corect de ambele părți, după ce s-au împăcat și și-au mai dat o șansă relației, și-au împărțit și bunurile, astfel că nimeni nu mai are ce să îi reproșeze celuilalt din cauza banilor.

Brigitte, foarte afectată din cauza scandalurilor cu Florin Pastramă

Recent, Florin Pastramă a fost plecat de acasă după o altă ceartă cu Brigitte. Ulterior, bruneta a mers în emisiunea lui Capatos pentru a povesti ce s-a întâmplat.

În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi.

Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea’, a povestit, printre lacrimi, Brigitte despre Florin Pastramă, acum două săptămâni.

Brigitte a plâns la TV din cauza certurilor cu Florin Pastramă

Brigitte Pastramă a mai povestit că familia lui Florin Pastramă nu o are la inimă. Ba chiar, mama acestuia, după apariția emisiunii „Brigitte și Pastrămă’, de la Antena Stars, a fost de părere că bruneta îl umilește public pe fiul ei. în apărarea ei, aceasta a spus că toate reacțiile din respectiva emisiune sunt exagerate.

Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează un pic, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim. Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine.

Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune. Este normal, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a pățit ce pățește mama lui Florin acum. Mama mea nici măcar nu mai are pe televizor Antena Stars, i s-a făcut rău cu inima, a leșinat, a suferit foarte mult‘, a explicat Brigitte Sfăt la Xtra Night Show

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter