Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, obligați de instanță să petreacă timp împreună: "Mă denigrează în fața copiilor"

Publicat pe

Deși nu mai comunică verbal de 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au fost obligați de instanță să-și petreacă o parte din timp împreună, iar asta pentru binele celor doi copii ai lor. Iată cum a reacționat vedeta de televiziune la aflarea deciziei instanței!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au un trecut comun ce bate orice scenariu de telenovelă. Cei doi nu mai formează un cuplu de 7 ani, însă de-a lungul timpului au fost protagoniștii a nu mai puțin de 5 divorțuri care s-au terminat cu scandal, fiind urmate de o luptă acerbă pentru custodia copiilor. Acum, instanța a luat o decizie care le va ridica probleme serioase celor doi foști soți cărora, cu siguranță, le este foarte greu să petreacă timp împreună între patru pereți, fie și de dragul celor doi copii ai lor…

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, obligați de instanță să petreacă timp împreună: "Mă denigrează în fața copiilor"Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, obligați de instanță să petreacă timp împreună: "Mă denigrează în fața copiilor"

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu pot cădea la pace

Adriana Bahmuțeanu a luat, acum ceva timp, decizia de a-și lăsa cei doi băieți să locuiască la tatăl lor, iar asta deoarece, a mărturisit vedeta, acolo dispun de condiții de viață mai bune. Totuși, ea nu s-a înțeles cu fostul ei soț în privința programului de vizitare și, mai mult, instanța i-a pus pe amândoi într-o situație greu de gestionat. Adriana a mărturisit că judecătorii au dispus ca, pentru binele minorilor, cei doi părinți să ptreacă timp împreună cu aceștia atunci când sunt zilele lor de naștere. Vedeta a mărturisit însă că nu poate sub nicio formă cădea la pace cu soțul ei, care ignoră dispozițiile oficiale.

„Este o hotărâre a instanței în care se spune că, la zilele de naștere ale părinților, copiii vin la fiecare părinte și petrec ziua de naștere împreună cu părintele respectiv și cu celălalt părinte. Nu știu cum se va rezolva. Eu aș vrea să ajungem la o înțelegere normală și ar fi foarte bine să avem o relație ca între părinți, ca acești copii să nu aibă de suferit. Că au suferit destul. Nu reușesc să obțin o comunicare cu fostul meu soț, un dialog așa cum ar trebui. Ar trebui să se înțelepțească, să îi vină mintea la cap. Nu se poate discuta. Primesc doar niște notificări, refuză orice dialog. Chiar acum am cerut să ni se facă nouă consiliere ca părinți. Eu vreau să avem un dialog și să ne fie bine', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Cei doi foști soți nu au căzut, de altfel, la înțelegere nici în ceea ce privește vacanța copiilor, iar Adriana Bahmușeanu se plânge că Silviu Prigoană îi pune bețe în roate și în această privință, deși este vorba despre un drept obținut pe cale legală.

„Tot timpul sunt motive. Nu este singura chestie care nu se respectă. Acum eu am de petrecut trei săptămâni de vacanță cu copiii, dar pentru că ei încă sunt la școală nu pot merge cu ei. Domnul Prigoană nu înțelege chestia asta, că da domnule, decalăm cu două săptamâni cât sunt la școală. Nu se poate. Mi-aș dori. Dacă are o nouă viață și o soție minunată, cu care am stabilit să ne înțelegem. Păi dacă e așa de bine, hai să îngropăm securea războiului. Prigoană refuză orice dialog. Mă denigrează în fața copiilor. Omul ăsta nu a ieșit încă din acest război, chiar nu am cu cine”, a mai aspus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Silviu Prigoană, dezvăluiri despre căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu. 'Ea pleca de acasă, ea se întorcea, eu introduceam actele de divorț'

Citește și: De 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris! Ce proces vor avea în 2021

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios! Primele imagini de la nuntă

Citește și: A murit actorul Ned Beatty, cunoscut din filmele „Network” și „Superman”

Copiii, la mijloc în scandalul dintre părinții lor

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ajuns nu o dată în fața judecătorilor din cauza copiilor, iar Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Cea care a decis ca cei doi fii ai cuplului să rămână la tatăl lor a fost chiar Adriana. Drept urmare, Maximus (13) și Eduard (10) locuiesc în prezent la tatăl lor.

„Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor”, mărturisea Adriana Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă.

Vedeta de televiziune a fost însă obligată de instanță să le plătească pensie alimentară celor doi fii ai ei, iar în timp Adriana s-a declarat nemulțumită de faptul că soțul ei nu respectă decizia instanței și nu-și poate vedea fiii conform programului stabilit. Pe de altă parte, Silviu Prigoană are alte motive de nemulțumire… Omul de afaceri mărturisea la începutul acestui an că fosta lui soție nu le-a mai plătit copiilor pensia alimentară de doi ani și, mai mult, că cei doi copii ar fi fost brutalizați de fosta lui soție și de iubitul ei…

„Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, preciza Silviu Prigoană, în exclusivitate pentru impact.ro.

Maximus, la un pas de sinucidere

La rândul ei, Adriana Bahmuțeanu dă vina pe fostul ei soț, mărturisind că fiul ei cel mare a fost la un pas de sinucidere din cauza acestei situații.

'Am încercat să-i ajut cum am putut pe cei doi copii, să treacă peste acest momente dificile. Tare mă tem că vor deveni majori, iar procesul dintre mine şi tatăl lor nu se va sfârşi pentru totdeauna. Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru. Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă.

M-a ajutat şi mezinul, Eduard, care deşi e mai mic ca vârstă, e mai corpolent şi mai solid. Ca atare, Eduard l-a legat fedeleş pe fratele său şi l-a filmat cu telefonul, aratându-mi apoi şi explicându-mi despre ce e vorba. Înregistrarea a văzut-o însă şi taică-său care m-a dat în judecată pentru rele tratamente la adresa copiilor‘‘, mărturisea Adriana Bahmuțeanu pentru Impact.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter