De 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris! Ce proces vor avea în 2021

Publicat pe

Silviu Prigoană a precizat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, că el și Adriana Bahmuțeanu nu mai comunică verbal de cinci ani, totul realizându-se doar în scris. Cei doi n-au pus punct neînțelegerilor și își pregătesc armele juridice pentru a continua războiul și în 2021.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 13 ani, Maximus și Eduard, care este mai mic cu trei ani decât fratele său, locuiesc în prezent la tatăl lor. Și, după cum a subliniat Adriana Bahmuțeanu într-un interviu acordat recent, decizia le aparține în totalitate celor doi frați. Inițial, la fond, tribunalul a decis stabilirea de domiciliu la Silviu Prigoana, așa cum a cerut afaceristul în instanță însă fosta soție a făcut apel.

Obligă mama la plata în favoarea minorilor a unei pensii de întreținere în cotă de 1/3 din veniturile nete ale acesteia, dar nu mai puțin de 1/3 din salariul minim net pe economie, câte 1/6 pentru fiecare minor, cu începere de la data pronunțării prezentei hotărâri – 05.12.2019 și până la majoratul beneficiarilor. Respinge cererea privind schimbarea modalității de exercitare a autorității părintești, ca neîntemeiată', se arată într-o hotărâre mai veche a judecătorilor.

Conform unor surse citate de cancan.ro, în dosarul pentru domiciliul lui Maximus și al lui Eduard a fost dată o nouă amânare. Mai exact, pe 24 februarie 2021, zi în care Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană își vor juca alte cărți'. Vedeta are dreptul să își ia băieții în reședința sa doar două weekenduri pe lună.

Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor', a mărturisit Bahmu.

De 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris! Ce proces vor avea în 2021De 5 ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană comunică doar în scris! Ce proces vor avea în 2021

Referitor la declarațiile recente ale lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că îi înțelege fostului soț răutățile pentru că a avut o copilărie traumatizantă.

Personal, l-am iertat demult. E un om nefericit, care în copilărie a avut nişte probleme. Am auzit cu toţii că a declarat că mama lui îl bătea cu lingura când era mic. Important ar fi doar să ne gândim la copiii noştri, măcar în ceasul al doisprezecelea', a declarat Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de cinci ori în perioada dintre 2003 – 2015 și au doi băieți împreună: Maximus (13 ani) şi Eduard (10 ani).

Citește și:

Angelina Jolie și Brad Pitt, război total pentru cei șase copii. Actrița își dorește custodia deplină

Prințul William și Kate Middleton, marii absenți de la masa de Crăciun! De ce a luat Regina această decizie radicală

Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter