Îți mai amintești de Cătălina Toma, solista care a cântat cu BUG Mafia? Cum arată la 15 ani după ce a părăsit România

Publicat pe

Cântăreaţa Cătălina Toma, care cânta în anii 90 cu BUG MAFIA,  este neschimbată la 15 ani de când a părăsit România și a decis că America i se potrivește mai bine. Tot blondă și tunsă periuță, Cătălina este încă pasionată de același gen muzical pe care l-a făcut popular în țara noastră, în urmă cu 20 de ani, r&b, dar nici prin cap nu-i trece să mai cânte în România.

 

Cu siguranță vă mai aduceți aminte hit-urile „Hai să fim high', „Tovarășii tăi' ori „Poveste fără sfârșit' (feat. BUG Mafia), însă celebritatea singurei artiste de pe plaiurile mioritice tunse periuță, la vremea aceea, a durat doar câțiva ani. A decis să plece în America, dar nu înainte de a lăsa fanilor un pictorial incitant în Playboy.

Îți mai amintești de Cătălina Toma, solista care a cântat cu BUG Mafia? Cum arată la 15 ani după ce a părăsit RomâniaÎți mai amintești de Cătălina Toma, solista care a cântat cu BUG Mafia? Cum arată la 15 ani după ce a părăsit România

 

Cu ce se mai ocupă în ziua de astăzi, în „țara tuturor posibilităților'? Tot cu muzica, dar nu ar reveni niciodată în România să cânte.

„Mă întorc la muzică, dar nu și în România. Voi continua tot în genul r&b/pop. Este un stil sensibil, care nu poate fi abordat de oricine. Talentul este doar unul dintre ingrediente. Acest gen trebuie abordat cu finețe, tehnică vocală avansată, nuanțe emoționale puternice și înțelegerea culturii care a stat la originea acest gen muzical', a declarat Cătălina pentru Libertatea.

Nici măcar nu mai ascultă muzică românească și are aceeași părere proastă despre casele de producție: „funcționează ca niște bănci, finanțează proiecte muzicale cu niște dobânzi exorbitante. Schimbul de afaceri nu este corect, însă ignoranța artiștilor a facilitat acest proces. Artiștii trebuie să se trezească, să nu-și mai vândă muzica, talentul și creativitatea pe nimic'. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter