Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune! La ce emisiune va putea fi văzut

Publicat pe

Kani de la Chefi la cuțite revine pe micul ecran, tot la Antena 1. De data aceasta, formatul emisiunii este total diferit, iar simpaticul concurent promite din nou un show pe măsură. Iată la ce emisiune va putea fi văzut!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Kani de la Chefi la cuțite a cucerit publicul în show-ul culinar și a rămas în memoria publicului nu doar grație preparatelor de excepție. Cu un umor bine dezvoltat, fostul concurent a fost remarcat încă de la prima apariție.

Aspectul „altfel' al tânărului care a renunțat pentru o vreme la frizerie pentru a-și încerca norocul într-un alt domeniu a fost imediat remarcat. Cu nelipsita pălărie neagră, care a devenit și semnătură proprie pe parcursul concursului, Kani a fost, cu siguranță, pata de culoare de la Chefi la cuțite.

Kani de la Chefi la cuțite revine în televiziune! La ce emisiune va putea fi văzutKani de la Chefi la cuțite revine în televiziune! La ce emisiune va putea fi văzut

Kani participă la o nouă emisiune pe Antena 1

Concurentul lui Florin Dumitrescu a adus zâmbetul pe buze tuturor și a întreținut atmosfera, iar acum s-a decis să-și încerce norocul și în acest domeniu.

Kani a anunțat că va participa la o nouă emisiune de la Antena 1, de data aceasta de umor. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a anunțat că va participa în noul sezon de la iUmor, unde jurați sunt Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Rămâne de văzut dacă îi va și impresiona cu numărul lui.

'Tot pe la @antena1_oficial umblu… Ne vedem în curând la @iumor.romania', a transmis Kani pe rețelele de socializare, pubicând și dovada.

Citește și: Kani, frizerul de la Chefi la cuțite, a devenit cântăreț!A lansat prima piesă

Citește și: Cine este Kani, de la Chefi la Cuțite, cea mai mare surpriză din concurs

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…'/ EXCLUSIV

Citește și: A murit Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel.Avea cancer în stadiul 4

Cine este Kani de la Chefi la cuțite

Kani a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.

Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București’, a dezvăluit Kani din sezonul 8 Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter