Cine este Kani, de la Chefi la Cuțite, cea mai mare surpriză din concurs

Publicat pe

Kani este unul dintre concurenții surpriză de la Chefi la Cuțite. A venit la emisiune să își încerce norocul și pare că norocul a fost de partea lui, pentru că a ajuns în battle-ul de dinaintea semifinalei. Andrei Hîncu, pe numele lui real, are 27 de ani și a venit la Chefi la Cuțite încurajat de iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kani a făcut un curs de frizerie, apoi a primit o ofertă de lucru în Bulgaria. A muncit acolo o vreme și apoi a primit de la manager vestea că urma să participe la un concurs din Germania.

Cine este Kani, de la Chefi la Cuțite, cea mai mare surpriză din concursCine este Kani, de la Chefi la Cuțite, cea mai mare surpriză din concurs

„M-am dus știind că nu o să ajung în finală, că aveam un bilet a doua zi spre Tenerife, voiam să mă mut acolo. Dar la concursul din Germania m-a văzut managerul de la cea mai mare companie din dlume în domeniu, cumva mai sus de atât nu poți să țintești, și mi-a făcut o ofertă să mă duc acolo, genul de ofertă pe care o primești doar o dată în viață și pe care nu poți s-o refuzi. Am avut o frică să stau cu rockstaruri ale frizeriei, dar până la urmă a fost totul bine.

Mi-am îndeplinit visul, m-am bucurat de tot ce a fost acolo. Apoi am revenit în România și mi-am deschis propria frizerie, o frizerie-bar, în București', a dezvăluit Kani din sezonul 8 Chefi la cuțite.

Acum, Kani (Andrei Hîncu) dorește să afle dacă este la fel de priceput și la gătit! A gătit un pui în crustă de semințe cu sos gorgonzola.

„Ai reușit din amestecul tău de coniac, smântână de gătit și gorgonzola să dai un gust de cafea sau cacao. E de ținut minte, voi încerca și eu', i-au dezvăluit chefii.

A reușit să treacă mai departe și a impresionat jurații și în bootcamp. Chef Florin Dumitrescu l-a luat în echipa bulinelor. Frizer de meserie, de la Kani nu a avut nimeni așteptări prea mari.

I-a surprins însă pe toți când a început să obțină la probele individuale farfurii de 12 puncte.

Kani a făcut senzație la Chefi la Cuțite

La penultima probă individuală înainte de semifinală, Kani i-a lăsat pe toți mască. Echipa bulinelor nu a reușit să ia nicio farfurie cu burgerul pregătit pentru bugetul de 50 de lei, așa că echipa formată din Kani, Roxana Blenche și Claudia Radu, a intrat la duel.

Ca la fiecare probă indivuală, Kani a pornit fiind convins că va pleca acasă. Gătind alături de bucătari mari, tânărul din Constanța nu se gândea că va avea nicio șansă. Roxana Blenche a încercat să îl calmeze și să îl sfătuiască în funcție de preparatul său. Kani a refuzat și a decis să gătească un piept de pui, un preparat pe care știe să îl facă.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

După câteva minute, a realizat că este o probă mult prea avansată și a decis să accepte sfatul Roxanei. A gătit un piept de rață cu un sos din lapte de cocos și coriandru și cartofi dulci.

Chefii au rămas impresionanți, așa că a obținut 12 puncte și a rămas în concurs.

Kani are acasă o iubită pe nume  Maria Tarus, care este de profesie dansatoare. Si-a sprijinit iubitul in decizia luata de a participa in acest show. In fiecare editie, Maria asteapta cu sufletul la gura rezultatele eliminarilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter