Irina Rimes recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei: "Aveam cam 30 de lei în buzunar, conduceam o mașină ruginită"

Publicat pe

Irina Rimes a avut destul de tras până să fie cunoscută! Acum este recunoscută la nivel internațional, însă admite că a avut greutăți la începutul carierei, confruntându-se, în special, cu probleme financiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irina Rimes este cunoscută nu doar în țară, ci și peste hotare! Însă, înainte de a se bucura de un succes răsunător, vedeta a avut de înfruntat mai multe greutăți. Trăia doar cu 30 de lei în buzunar, dar, cu toate acestea, nu se plângea și se simțea fericită.

„Mă bucur de lucrurile mici la fel cum mă bucur de lucrurile mari. Eram fericită şi atunci, sunt şi acum. N-am perioade negre de care să-mi aduc aminte şi să zic: „Vai, ce bine că am ieşit de acolo. Înainte de „Visele nu eram OK financiar, aveam cam 30 de lei în buzunar de cheltuit zilnic. Mergeam cu Andi (n.r. – Bănică), soţul meu, într-un magazin mare, unde totul e mai ieftin, căutam cele mai ieftine chestii şi umpleam trei pungi cu chipsuri şi tot felul de dulciuri', a povestit Irina Rimes.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc'. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Vedeta nu conducea mașini scumpe, iar la acea vreme nu putea decât să viseze la celebritate, fără să-și imagineze ce-i va pregăti viitorul.

Citește și: Ramona Olaru, mesaj cu subînțeles după ce s-a despărțit, din nou, de Cuza:„Am tot trecut cu vederea lipsa respectului!'

Irina Rimes: „N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte”

Conducea un Matiz ruginit, căuta cele mai ieftine lucruri, iar pentru a reuși să reziste a a făcut piese în Republica Moldova, pentru a le vinde și a reuși să trăiască decent.

Irina Rimes recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei: "Aveam cam 30 de lei în buzunar, conduceam o mașină ruginită"Irina Rimes recunoaște că a avut greutăți la începutul carierei: "Aveam cam 30 de lei în buzunar, conduceam o mașină ruginită"

Când ajungeam acasă, eram foarte mulţumiţi. Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot. Săraca maşină, mai mult de 60 de kilometri pe oră nu ducea, dar noi eram fericiţi în ea. Ţin minte cum mergeam noaptea şi ascultam concerte; la Radio România Actualităţi era o emisiune de la 2.00 la 3.00, în care se vorbea despre Bruce Springsteen, Madonna, Sting.

Citeșe și: Primul an în care Adriana Iliescu nu și-a însoțit fiica în prima zi de școală.Ce dorință a avut, totuși, cea mai bătrână mamă din România

Atunci am făcut piese şi le-am vândut în Republica Moldova, ca să avem bani de trăit. N-am visat că o să fiu supercunoscută, că o să am concerte şi că o să ajung în juriu la „Vocea României. Era un vis un pic intangibil, dar mereu am sperat', a menționat Irina Rimes pentru Adevărul.ro

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă