Motivul pentru care Lora nu se căsătorește cu Ionuț Ghenu, deși a primit două inele de logodnă și o verighetă de la el

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu se iubesc mai mult ca niciodată. Mai mult, el a cerut-o de soție nu o dată, ci de două ori. Astfel, cântăreața se poate lăuda acum cu două inele de logodnă și o verighetă, pe care le poartă cu mândrie pe deget.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu toate astea, Lora nu pare să aibă gânduri de nuntă cu iubitul ei.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia se bucură de aprecierea pubicului, deoarece demonstrează cu fiecare ocazie că se susțin reciproc în permanență și că iubirea lor este cea mai puternică, în ciuda gurilor rele.

Astfel, nu este de mirare că Ionuț Ghenu a cerut-o de soție pe frumoasa cântăreață. Ei bine însă, comparativ cu alte relații, în cuplul lor momentul emoționant a avut loc de două ori, partenerul artistei oferindu-i Lorei nu unul, ci două inele de logodnă.

Motivul pentru care Lora nu se căsătorește cu Ionuț Ghenu, deși a primit două inele de logodnă și o verighetă de la elMotivul pentru care Lora nu se căsătorește cu Ionuț Ghenu, deși a primit două inele de logodnă și o verighetă de la el

Citește și:

Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav'

Cum se interpretează rezultatele testului COVID-19. Ce înseamnă anticorpi IgG și IgM și cum îți dai seama dacă ai avut boala

Ba mai mult, Ionuț Ghenu a vrut să-i mai facă încă o surpriză plăcută Lorei, astfel că i-a oferit și o verighetă. Gestul său a fost extrem de apreciat de artistă, drept dovadă, în cadrul unei emisiuni de televiziune, cântăreața a arătat că poartă toate cele trei inele pe același deget, fiecare având o semnificație deosebită, căci sunt venite din partea omului drag sufletului ei.

„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place', a spus Lora în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Recent întoarsă din Bali, Lora a anunțat că este pusă pe fapte mari. Potrivit spuselor sale, celebra cântăreață are de gând să-și facă un tatuaj special, mai exact, să-și deseneze un palmier.

„Ce vreau să fac acum este să mă duc la un salon de tatuaje și să îmi fac un palmier', a mai spus ea.

De ce nu vrea cântăreața să se căsătorească din nou?

În decembrie anul trecut, Lora își făcea planuri de nuntă cu Ionuț. Totuși, după experiența în care au rămas blocați în Bali, cântăreața are alte priorități.

„În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta', a declarat, pentru Libertatea, Lora, în 2019.

Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă de nuntă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă. Acesta este și motivul pentru care au făcut, deja, o logodnă, și spune mereu că ea și Ghenu sunt uniți în fața lui Dumnezeu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter