Alexandra Stan a plâns, la Survivor, când și-a amintit că a fost bătută de fostul iubit. Sora ei: "Nu suportă violența nici fizică, nici verbală"

Publicat pe

Alexandra Stan, de la Survivor, nu a avut tocmai o viață liniștită. Vedeta a trecut prin încercări grele, iar acum este o femeie puternică, așa cum a arătat-o și la Survivor, chiar dacă mai are de lucrat la anumite aspecte. Deși blondina a întâmpinat situații grele până acum, în concurs, iată că a început să dea randament pe traseele sportive de la Survivor și să aducă și puncte pentru echipa din care face parte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan a trecut prin clipe grele la una din probele dintr-o ediție trecută a competiției Survivor. La proba cu pernele, atunci când echipa Faimoșilor a câștigat, Alexandra a ezitat să se lupte cu o războinică. Cântăreața a izbucnit în lacrimi, după ce și-a amintit un episod îngrozitor din trecutul ei.

Andreea, sora Alexandrei Stan a vorbit despre momentele grele prin care vedeta a trecut de-a lungul timpului.

În urmă cu mult timp, Alexandra Stan a fost agresată fizic de fostul ei impresar și iubit în același timp.

Am plâns toți. Am plâns atât de tare și atât de supărată am fost că în momentul acela a trebuit să treacă prin asta. Mi-am dat seama cât de tare suferă, mi-am dat seama că este reală, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Adică se și vede că plânge de la un moment dat Zanni i-a și zis: 'plângi urât'. Plânge cum simte. Am plâns toți. Și eu, și mama, și fata mea. Toți am suferit cu ea. Pentru că știm prin ce a trecut.

Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție…nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă. A făcut terapie și a spus tot timpul asta..și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală. 

Este o fire puternică pentru că dacă n-ar fi fost nu ar fi putut să treacă printre atâtea, prin câte a trecut de-a lungul anilor. Dar are și ea sensibilitatea ei pusă bine acolo și ea are foarte mare încredere în oameni. Are tot timpul așteptări de la oameni. Crede că dacă ea oferă sinceritate  și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi.  Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…', a povestit Andreea, sora cântăreței, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra Stan a plâns, la Survivor, când și-a amintit că a fost bătută de fostul iubit. Sora ei: "Nu suportă violența nici fizică, nici verbală"Alexandra Stan a plâns, la Survivor, când și-a amintit că a fost bătută de fostul iubit. Sora ei: "Nu suportă violența nici fizică, nici verbală"

'Legat de comentariile de pe rețelele de socializare, eu am fost uimită de ce reacții sunt. Eu nu-mi imaginam că pot exista persoane care să ia o competiție sportivă atât de personal, să aibă un vocabular atât de urât și să jignească niște persoane. Deja mi se pare că se întrece limita bunului simț. Dar mna, ea este asumată cu hate-ul…ea tocmai pentru că este asumată, când a avut de spus ceva, a spus, fără niciun fel de filtru. Pentru că spune ce gândește și-a atras în timp și niște antipatii…dar deja mie, personal, mi se pare că se exagerează cu reacțiile. Și nu numai la adresa ei', a mai spus Andreea, sora Alexandrei Stan.

Mama Alexandrei Stan, despre evoluția Faimoasei la Survivor: „Simt că-mi iese inima din piept'

Mama Alexandrei Stan trăiește intens fiecare ediție a competiției Survivor și se roagă neîncetat ca fiica ei să nu pățească ceva rău. Daniela Stan spune că emoțiile sunt atât de puternice, încât simte că îi iese inima din piept de fiecare dată când cântăreața participă la probele din concurs.

„Cred că îi este greu, dar cred că se va descurca. Ea își exteriorizează foarte mult emoțiile, ca să se elibereze. Am sfătuit-o, am vorbit mult înainte să plece, să nu țină în ea. Este un mod de vindecare. Începe să își spună cuvântul lipsa hranei, deși ea este învățată să mănânce puțin, e vegetariană. Condițiile și depărtarea, fără comunicarea cu noi, își spun cuvântul.

Citește și:

Costi Ioniță de la Survivor, atingeri interzise cu o mulatră. Imagini incredibile din Republica Dominicană

Câți bani încasează concurenții de la Survivor. Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Eu stau numai cu pastile. Nu am probleme cu inima, dar am emoții foarte mari, simt că-mi iese inima din piept. Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează , . De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea’, a spus mama Alexandrei Stan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter