Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Publicat pe

Jador este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor și nu doar o dată a fost pus la zid pentru ieșirile necontrolate. Ultima care i-a intrat în vizor a fost Georgiana, pe care Jador a jignit-o îngrozitor. Afectată de cuvintele manelistului, tânăra a fost la un pas de înec.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nemulțumit de prestația Georgianei la o probă din competiție, Jador și-a ieșit din fire și a jignit-o foarte urât pe tânără, iar scandalul era cât pe ce să aibă urmări tragice.

Scene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o JadorScene de groază la Survivor. Georgiana, la un pas să se înece, după ce a jignit-o Jador

Ești o balenă', i-a strigat manelistul Georgianei, moment în care concurenta s-a supărat și a refuzat să mai rămână alături de colegii săi.

Dornică de revanșă, Georgiana a revenit pe traseu și i-a băgat în sperieți atât pe Faimoși, cât și pe foștii coechipieri din tabăra Războinicilor. Cuvintele lui Jador au afectat-o atât de tare încât s-a dezechilibrat și a fost la un pas să se înece.

În acele momente, toți concurenții priveau înmărmuriți cum tânăra de 24 de ani încerca din răsputeri să revină la suprafață. Conștient că vina îi aparține în totalitate, manelistul pleacă de lângă Faimoși se ascunde de camerele de filmat și izbucnește în lacrimi, potrivit fanatik.ro.

Citește și:

Scandal uriaș la Survivor, între Georgiana și Andreea: „Îi scot dinții, jur!”

Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte. Au sărbătorit ziua fiului ca o familie

Jador de la Survivor, acuzat de Zanni că joacă teatru

Faimoșii au avut numai plângeri la adresa artistului, dar cel mai dur a fost Zanni, care l-a acuzat că joacă teatru. Majoritatea membrilor nu tolerează comportamentul lui Jador, iar cântărețul s-a văzut pus la zid.

„Aș renunța la Jador, pentru că e foarte mult teatru de care nu am nevoie. Dar sunt convins că echipa (n.r.- are nevoie de el) și în continuare, ca să câștigăm și să mergem mai departe. Se poate spune că ne folosim, da, ne folosim de ăștia mai buni ca să câștigăm', a spus Zanni.

„El și-o asumă cumva, pentru că are experiență. El dacă și-o asumă și zice că sunt defectele lui, lumea empatizează: ‘uite mă, recunoaște! Este o strategie psihologică' a adăugat el.

„Dar felul în care și-o asumă este altă strategie psihologică în care dă vina pe altceva, nu mai e vina lui ‘am defecte, uite ce fac ăștia, scot defectele în evidență. Este teatru tot, este victimizare 100%', a completat acesta.

Georgiana Lupu de la Survivor s-a născut în închisoare

Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 7-8 ani.

Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o așa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat', s-a destăinuit tânăra născută în Bacău.

Vezi şi primul ajutor în caz de înec – la ce trebuie să fii atent!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter