Gabi Bădălău a publicat dovezile. Ce îi cere Claudia Pătrășcanu la partaj: “Casă la Corbeanca, pensie alimentară 10.000 de euro lunar..."

Publicat pe

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai încheie. Cei doi se află într-un proces de divorț extrem de anevoios, iar lucrurile nu par să evolueze deloc bine. În plus, cei doi continuă să își aducă acuze grave, iar lupta pentru custodia copiilor se întețește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, ies la iveală detalii despre partajul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. După ce afaceristul a spus că artista i-a cerut la divorț 15.000 de euro, acesta a trimis actele care dovedesc acest lucru la mediere.

Conform documentelor, între cei doi au existat două variante de înțelegere. În cea din 2019, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au stabilit de comun acord ca ea să primească un apartament de 4 camere în zona de nord a Capitalei, care să fie trecut pe numele copiilor, și o mașină. În documente nu este menționat nimic despre pensia alimentară pentru cei doi băieței.

Gabi Bădălău a publicat dovezile. Ce îi cere Claudia Pătrășcanu la partaj: Casă la Corbeanca, pensie alimentară 10.000 de euro lunar..."Gabi Bădălău a publicat dovezile. Ce îi cere Claudia Pătrășcanu la partaj: Casă la Corbeanca, pensie alimentară 10.000 de euro lunar..."

Totuși, în cea de-a doua înțelegere, Claudia Pătrășcanu a cerut pentru cei doi copii pensie alimentară de 10.000 de euro lunar. La acești bani se adauga obligația lui Bădălău de a construi o casă pe un teren de la Corbeanca, de 5 camere.

În cazul în care casa nu s-ar fi construit, Claudia ar fi primit 100.000 euro despăgubiri. Claudia ar mai fi primit și mașină pe numele ei, iar copiii ar fi beneficiat de educație la școli înalte, unde se plătește lunar 2.500 de euro. Pentru fiecare copil, Claudia a cerut 3.400 de euro lunar, în total 7.800 de euro cheltuieli pentru creșterea lor, plus banii de școală, totalul fiind de 10.000 de euro, scrie antenastars.ro

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații total neașteptate despre mama lui Gabi Bădălău. Vedeta a mărturisit că soacra ei i-ar fi luat banii pe care îi făcea la concerte, iar familia soțului ei are să-i înapoieze foarte mulți bani.

Scandalul a continuat toată ziua, pentru că tatăl lui Gabi Bădălău a intervenit și a amenințat-o pe Claudia Pătrășcanu cu plângere penală. Socrul vedetei susține că aceasta ar fi făcut publice mai multe conversații, mesaje private și înregistrări. Mai mult, Claudia Pătrășcanu le-ar fi folosit ca mijloc de probă în fața instanței pentru a-l denigra pe Gabi Bădălău în vederea obținerii custodiei complet a celor doi băieței pe care îi au împreună.

Niculae Bădălău ar fi luat deja legătura cu avocații săi și aceștia ar pregăti toate demersurile pentru a depune plângere penală împotriva Claudia Pătrășcanu. Vedeta ar fi acuzată de violare de corespondență.

Citește și: Andreea Bănică, martor în procesul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: ‘Era foarte slăbită, am filmat-o când plângea în hohote’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa familiei lui Gabi Bădălău: ‘Soacra îmi lua banii de la cântări. El juca la cazino’

Citește și: Gabi Bădălău își acuză soția că l-a turnat la DNA: „Își nota în caiet ce vorbeam prin casă!’. Reacția Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu, după ce Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a cheltuit banii lui Gabi Bădălău

Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei.’, a mai declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter