Alin Oprea, încă o lovitură din partea lui Tavi Colen în plin proces de divorț: "Nu am să-l iert niciodată!"

Publicat pe

Tavi Colen nu are de gând nici în ruptul capului să-l ierte pe Alin Oprea, deși au trecut 15 ani de când s-a destrămat trupa Talisman. Artistul susține că nu poate trece peste lovitura pe care i-a dat-o atunci cel pe care îl considera fratele lui și nu îl va ierta niciodată ca l-a uitat la greu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tavi Colen recunoaște că Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea, a avut un rol în destrămarea trupei Talisman, dar nu exclusiv din cauza ei s-a întâmplat asta. În schimb, atitudinea lui Alin l-a deranjat mai mult decât implicarea oricui altcuiva în cearta lor.

Alin Oprea, încă o lovitură din partea lui Tavi Colen în plin proces de divorț: "Nu am să-l iert niciodată!"Alin Oprea, încă o lovitură din partea lui Tavi Colen în plin proces de divorț: "Nu am să-l iert niciodată!"

M-au acuzat ziariștii că ne-am certat de la fosta lui soție. Eu am închiriat casa cu Alin. Eu când am văzut-o prima dată pe Larisa, am dat-o afară din casă. Dar nu de la ea s-a destrămat trupa', a declarat Tavi Colen, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Tavi Colen nu a mai rezistat și, după 15 ani de la destrămarea trupei Talisman, a divulgat motivul rupturii bruște de Alin Oprea, aducându-i acestuia acuzații grave.

„Alin nu ținea pasul cu mine niciodată. Și am zis mai bine să mă retrag eu! Atunci am luat hotărârea să plec. Mi-a fost greu pentru că eu am căzut așa, de sus, ca din copac. El într-o dimineață mi-a luat tot: viața, palmares, trupă, instrumente, tot! Nu am să-l iert niciodată. A fost mai deștept! S-a dus cu cinci ani înainte la OSIM și a înregistrat marca Talisman pe numele lui!', a mai spus Colen, la Antena Stars.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a ajuns la Poliție, după ce ea și fiica ei au fost amenințate: 'Mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine'

Soția lui Toni Grecu, primele declarații despre starea actorului, internat în spital cu COVID-19

Un nou termen la proces între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Prima reacție a afaceristului: „Să vină cu dovezi!”

'Nu mai aveam bani nici să iau banane'

Tavi Colen susține că singurul om care l-a ajutat să-și revină după lovitura dată de Alin Oprea a fost actuala sa iubită, Emma Ștefan, cu care Tavi se află într-o relație de 10 ani.

„Ajunsesem să nu am bani nici să iau banane. Mă uitam la o banană și mă gândeam că pentru a doua nu mai am bani. A trebuit să-mi revin în primul rând cu capul. Emma m-a ajutat, altfel acum eram la Spitalul 9! Nu a venit nimeni, nici un măcar un prieten să mă ajute să mă ridic în perioada aia', a dezvăluit fostul solist de la Talisman.

Reacția lui Alin Oprea la acuzațiile lui Tavi Colen

Acuzat de fostul său coleg că ar fi înregistrat numele Talisman la OSIM fără știrea acestuia, Alin Oprea a refuzat categoric să îi dea o replică lui Tavi Colen.

„Să fie sănătos și să-i Dumnezeu tot ce-și dorește. Legat de acest subiect sunt în silenzio stampa din 2006 și așa voi rămâne în continuare', a declarat Alin pentru Click!.

Atitutinea lui Alin Oprea este de neînțeles, având în vedere că la sfârșitul anului trecut își dorea o revenire a trupei Talisman. „Mi-aș dori ca formația Talisman să sărbătorească 25 de ani existență în formula originală, care i-a adus gloria în anii 90. Cred că ar fi un gest de respect reciproc și de maturitate, de care fanii noștri s-ar putea bucura', a declarat la acel moment Alin Oprea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter