Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț! "A lovit cu toate armele în mine"

Publicat pe

Telenovela dintre Alin Oprea și Larisa, soția lui, pare să nu se mai încheie. Recent, artistul a fost dat în judecată de soție, deși încă se află în procesul de divorț…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Alin Oprea și Larisa, soția lui, a șocat atât lumea showbizului, cât și o întreagă țară, deoarece, aparent, cei doi formau cel mai stabil cuplu. Aveau o familie frumoasă, o situație materială de invidiat, iar cariera artistului era înfloritoare.

De la bal la tribunal…

În doar câteva luni, Alin Oprea a rămas fără toată agoniseala de o viață, pierzându-și inclusiv banii din bancă, dar și demnitatea… Artistul a fost supus oprobriului public în presă și în social media după ce s-a aflat că are o amantă, iar acesta a fost butonul declanșator.

Fostul solist de la Talisman a pornit și el tirul, acuzându-și soția că a avut nu mai puțin de 9 amanți de-a lungul căsniciei, în scurt timp apărând detalii care mai de care mai incredibile. Acum, Larisa contraatacă, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și dea soțul în judecată, deși procesul de divorț încă nu s-a terminat. Conform Cancan, acum câteva zile, Larisa a deschis o nouă acțiune în instanță, pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 din București, în dreptul pârâtului fiind trecut numele lui Alin Oprea. Procesul vizează o acțiune în constatare, iar prima ședință are ca termen ziua de 9 octombrie.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț! "A lovit cu toate armele în mine"Alin Oprea, dat în judecată de Larisa, în plin proces de divorț! "A lovit cu toate armele în mine"

Alin Oprea a aflat din presă că a fost dat în judecată!

Artistul a aflat din presă că este pârât într-un nou dosar de judecată și a mărturisit că nu are de gând să lase lucrurile așa, după ce numele său a fost denigrat prin toate mijloacele.

'Habar nu am de acest lucru. E prima oară când aud de acest proces. N-am fost citat și nu știu nimic. O să mă interesez să văd despre ce este vorba', a spus Alin Oprea pentru Cancan.

'Am vorbit cu avocații mei și vom îndrepta spre Oprea Larisa o acțiune similară, pentru linșajul mediatic de două luni, 1 iulie – 1 septembrie 2020, îndreptat asupra mea. Larisa însă, după ce a lovit cu toate armele în mine, s-a ascuns apoi în spatele unei notificări, prin care a interzis unor instituții media să-i mai folosească numele, imaginea și detalii din viața privată', a mai spus artistul pentru sursa citată.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter