Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu COVID-19. Actorul se pregătea să participe la Gala Serilor Filmului Românesc

Publicat pe

Horațiu Mălăele a fost testat pozitiv cu COVID-19, cu doar câteva zile înainte de plecarea la Iași, acolo unde urma să participe, alături de alți colegi, la Gala Serilor Filmului Românesc. Din fericire, actorul a aflat că are virusul înainte să participe la eveniment și să îl dea mai departe colegilor de breaslă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Peste 3 zile, actorul Horațiu Mălăele ar fi trebuit să plece la Iași, la Gala Serilor Filmului Românesc, acolo unde urma să se întâlnească cu mai mulți colegi de breaslă. Din păcate pentru acesta, deplasarea va fi anulată, căci marele actor a fost testat pozitiv cu COVID-19, notează adevarul.ro.

A susținut campania #staiacasa

Actorul Horaţiu Mălăele a fost unul dintre susținătorii campaniei de informare cu privire la riscurile pandemiei, numărându-se printre personalităţile care au apărut ţinând foi cu mesajele „#staiacasa' sau „staţi în casă'.

Citește și: Câți bani ia Anna Lesko pentru participarea la Ferma! Suma este imensă

Printre personajele importante din România, care au susținut această campanie împotriva răspândirii noului coronavirus se mai numără și Gheorghe Hagi, Cristi Chivu, Gică Popescu, Ilie Năstase, Smiley şi Florin Chilian.

Actor, regizor şi caricaturist român, Horaţiu Mălăele s-a născut în satul Tahomir din Târgu-Jiu. A venit în Bucureşti pentru a-şi urma visul de a deveni actor, iar primul rol l-a avut, în 1974, în spectacolul Pălăria florentină', unde l-a interpretat pe Fabinard. Au urmat apoi roluri în filme, alte spectacole de teatru iar în 2008 semna scenariul pentru Nunta mută'.

Citește și: Mandy Moore este însărcinată pentru prima oară!Actrița a dezvăluit sexul bebelușului

Când m-am născut, nu erau semne de vreo reușită a mea în viață. Aveam un strabism foarte pronunțat, eram dislexic și abia citeam, toți cei din jur râdeau de mine – profesori și copii, eram numit prostu clasei', mi se lipeau bilete cu apelativul ăsta în pauze pe spate, mi se spunea mereu că desenez urât și atunci nu prea am mai desenat. Eram în suferință. Înțelesesem că sunt prost, urât, și că nu sunt bun de nimic. Apoi, în clasa a V-a, a venit un profesor care mi-a văzut un desen ascuns și a vorbit puțin cu mine. La urmă, m-a privit direct în ochi și mi-a spus clar: ‘Tu ești un geniu. Iar eu am început să fiu', povestea actorul despre copilăria sa.

Urmează să devină bunic

„Trăim vremuri dificile în această perioadă, însă nu am mai rezistat să nu împartățim cu voi cea mai mare bucurie a vieții noastre, și anume faptul că în curând vom fi părinți de fetiă!', a scris Roxana, adăugând că va naște în luna septembrie.

Nora actorului, de profesie makeup artist, a luat decizia de a-și întrerupe activitatea până în luna mai a anului 2021, pentru a se dedica în exclusivitate micuței care urmează să vină pe lume.

Citește și: S-a aflat cine este concurentul-surpriză de la Ferma – orășeni versus săteni.Ce rol va juca în competiție

Actorul este căsătorit de 30 de ani cu Gabriele Mălăele și mai are un fiu, Bogdan (34), care este și el pe cale să-și întemeieze o familie, așadar Horațiu Mălăele trebuie să se antreneze serios pentru rolul de bunic.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter