Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, Ermina

Publicat pe

Ionuț Ungureanu s-a înscris la Mireasa alături de mătușa lui Ermina și cine ar fi crezut că este hotărât să se însoare în această emisiune. Concurentul speră să-și găsească jumătatea în acest show matrimonial.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionuț Ungureanu trece pragul casei Mireasa alături de sora mamei lui, Ermina. Mătușa concurentului are o experiență de viață incontestabilă și are cinci copii. Ermina este prietena și confidenta lui Ionuț.

'Are liber de la mine să se căsătorească. Am venit cu el la această emisiune pentru a-și găsi o fată cu care să-și întemeieze un viitor. Sunt un pic cam glumeață și nu știu cât o să le placă glumele mele. Dacă o să suporte bine, dacă nu… asta e. Sunt cam certăreață. (…) Mama lui nu poate veni, pentru că este o situație mai deosebită. Ea are o altă relație.', a spus mătușa lui Ionuț Ungureanu, Ermina.

Ermina a fost singura persoană care în ultimii ani a fost cu adevărat lângă Ionuț Ungureanu de la Mireasa. Părinții concurentului au divorțat recent, iar relațiile dintre ei s-au răcit considerabil.

Ionuț Ungureanu este tânăr, dar caută la Mireasa o femeie cu calități de excepție și cu care să se căsătorească. 'Să fie sinceră, să mă iubească, să fac ceva de viitor cu ea.', a spus concurentul despre femeia ideală.

Citește și: Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme:„Plec acasă, nu am ce să discut'

Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, ErminaCine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa. A venit în emisiune însoțit de mătușa lui, Ermina

Cine este Ionuț Ungureanu de la Mireasa

Ionuţ Ungureanu de la Mireasa are 30 de ani și îşi doreşte să devină hair-stylist şi să aibă propriul său salon. Tânărul este singur de aproape un an, ultima sa relaţie încheindu-se din cauza infidelităţii partenerei.

'Sunt Ionuț, am 29 de ani și sunt din București. Am făcut cursurile de hair-stylist și vreau ca pe viitor să urmez această meserie și să-mi deschid propriul meu salon.', spune tânărul.

Citește și: Cine este Andra Șerban de la Mireasa. Drama neștiută a concurentei

Ionuț participă la emisiune alături de sora mamei lui, doamna Ermina, confidenta lui, care intră în casa Mireasa determinată să îl însoare. Concurentul îşi doreşte o femeie cu personalitate şi extrem de sinceră, care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

Citește și: Cine este Cătălina Stănescu de la Mireasa. Cum arăta înainte de a se înscrie la emisiune

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter