Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme: „Plec acasă, nu am ce să discut”

Publicat pe

De o săptămână a revenit Simona Gherghe la Antena 1 în rolul de prezentatoare a show-ului matrimonial Mireasa. Nici bine nu s-a acomodat, că vedeta deja a avut o discuție contradictorie cu una dintre mamele prezente în competiție. Simona Gherghe s-a enervat la culme, asta după ce două dintre mamele din casa Mireasa au avut o dispută dură.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre doamnele Mia și Ana a adus-o la capătul răbdării pe Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii.

Emisiunea Mireasa, care a ajuns la al doilea sezon, a debutat pe micile ecrane la Antena 1, în urmă cu o săptămână. 14 concurenți, fete și băieți, au intrat în casă pentru a-și cunoaște sufletul pereche. Băieții participă alături de mame, care la rândul lor vor locui împreună.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV.Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme: „Plec acasă, nu am ce să discut'Scandal în casa Mireasa. Simona Gherghe s-a enervat la culme: „Plec acasă, nu am ce să discut'

Simona Gherghe a făcut ordine în casa Mireasa

Cu toate că femeile au venit la Mireasa pentru a-și susține băieții, acestea au început să se certe între ele, lucru deranjat pentru moderatoarea emisiunii.

Între doamnele Mia și Ana, mamele băieților David și Radu, a izbucnit un conflict, încă de la intrarea în casa Mireasa. Totul ar fi pornit din cauza faptului că doamna Mia are o atitudine defensivă la adresa celorlalte mame.

Citește și: Fostul „cumnat’ al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute:„Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!’

În schimb, mama lui David a specificat că nu are nimic de împărțit cu nicio mamă din competiție, însă a preferat să nu mai discute cu niciuna dintre ele.

Simona Gherghe, a încercat în zadar să o descoasă pe doamna Mia, iar în cele din urmă, a răbufnit. Vedeta i-a spus mamei lui David că este mereu nemulțumită și că strică atmosfera în casă.

Simona Gherghe a răbufnit

„Nu mi se pare că sunteți mulțumită. Nu am venit pentru altceva. Stricați atmosfera în casă. Nu sunteți rude, asta este viața, nu v-a obligat nimeni să veniți aici. Nu aș vrea să vă mai certați. De o săptămână vin și este o tensiune în casă. Atunci plec acasă, nu am ce să discut. Așa ursuză sunteți?', i-a spus Simona Gherghe doamnei Mia.

Zilele trecute, doamna Mia a spus tot ce avea pe suflet, iar declarațiile femeii au creat discuții în casa Mireasa. Mama lui David i-a adus cuvinte jignitoare unei fete din competiție. Doamna Mia a susținut că nu o place deloc pe Andra.

Citește și: Maria Macsim Nicoară a fost supusă unei noi operații, la două luni de când a fost externată.Ce se întâmplă cu ancheta

„Nu o plac absolut deloc. În primul rând e urâtă. Al doilea, e foarte vulgară și înjură. Eu nu suport să văđ o fată că înjură. Al treilea, pentru că a zis că nu-i place de niciun băiat. Eu m-am simțit jignita pe chestia asta. A mai zis că vorbesc mult și prost', a spus doamna Mia despre Andra.

Nu, nu. Nu-i plac urâtele (n.r. fiului David)', a mai declarat doamna Mia.

Când a auzit, Andra a izbucnit în lacrimi. „A zis că sunt cea mai urâtă dintre toate fetele. Așa m-a făcut mama', a spus și Andra.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter