Fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute: "Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!"

Publicat pe

Milionarul Cobra Tate se declară oripilat de cazul de la Târgu Jiu și a anunțat că va face tot ce-i stă în putință pentru a o ajuta pe fetița bătută să depășească trauma. Fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu are planuri mari pentru fata de 13 ani și îi promite public că îi va transforma acest Iad prin care trece în Rai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cazul fetei de 13 ani din Târgu Jiu, care a fost bătută de alte patru fete de aceeași vârstă, în timp ce un băiat filma scena și se amuza copios pe urma suferinței ei, a îngrozit România. Cazul nu este unul singular și există informații că respectiva gașcă de bătăuși au mai terorizat și alți copii, iar acum fac amenințări în stânga și în dreapta pentru ca nimeni să nu depună mărturie în acest sens.

Cazul l-a impresionat și pe milionarul Cobra Tate, fratele lui Tristan, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Acesta a promis că va face tot ce poate pentru ca fetița să depășească acest moment îngrozitor.

'Urăsc să văd astfel de lucruri, iar când văd mă simt obligat să fac tot ce-mi stă în putință ca să arăt că lumea nu este așa rea. Mie nu mi s-a întâmplat așa ceva, dar ori de câte ori am văzut, am intervenit. Și acum dacă le vedeam pe aceste fete, interveneam, le opream și le arătăm ce înseamnă să fii puternic, pentru că mereu va exista cineva mai puternic decât tine', a spus Cobra Tate la Antena Stars.

Cobra Tate și-a propus să-i facă o viață frumoasă victimei și familiei ei, așa încât copila să nu rămână marcată pe viață de trauma din prezent.

Fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute: "Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!"Fostul "cumnat" al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute: "Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!"

Această fată are calități de admirat, cu siguranță este o fată bună și este important să nu rămână cu traume și să poată depăși acest episod. Chiar vreau să o ajut și să-I fac din Iad, Rai. Acum scopul meu este să îi arăta acestei fete că lumea în care trăim nu este un loc atât de urât și să o fac să se simtă mai bine. O s-o iau la o discuție și o să-i împărtășesc din experiența mea de viață. O să mă asigur că această fată va înțelege că cel mai bun lucru este că trebuie să învețe ceva din această situație. Dacă va vrea să se mute din școală, eu o să plătesc tot. Iar dacă nu, îi voi oferi ei și familiei bani pentru o vacanță frumoasă', a mai spus milionarul.

Citește și:

Mircea Badea, reacție dură față de bătăușa de la Târgu Jiu: „Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie”

Și luptătorul MMA Dillon Danis vrea să o ajute pe fată

În urma implicării lui Mircea Badea în cazul de la Târgu Jiu, situația fetiței bătute a ajuns și la urechile luptătorului MMA Dillon Danis, bun prieten cu Connor McGregor. Acesta a postat filmulețul agresiunii pe contul său de Instagram, unde are peste 1 milion de followers și și-a oferit ajutorul.

Domnul care posteaza filmul este luptator american de mma, prieten cu Connor Mcgregor. Spune ca imagjnile sunt foarte greu de privit si ca vrea sa gaseasca victima ca sa o ajute in orice fel ar avea nevoie. Intre timp, in Romania, se face scut in jurul agresorilor care incearca sa para ei victime. PRIVITI FILMUL, daca aveti peste 20 de ani. Revin in jumatate de ora cu numerele de telefon promise ieri, a scris Badea pe Facebook.

Dillon Danis a scris pe Instagram: „Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să o ajutăm cu tot ce are nevoie. Este foarte greu de privit prin ce a trecut, dacă aveți vreo informație despre ea vă rog să mă anunțați. Sunt dispus să o ajut cu orice este nevoie!”.

Citește și:

Bunicul fetei bătăușe din Târgu Jiu, mărturisiri șocante: „Mama ei îi permite să bea, să fumeze”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter