Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan - Tiberiu Argint, după mai bine de trei luni. Ipostaza în care au fost surprinși îndrăgostiții

Publicat pe

Andreea Bălan și George Burcea, tatăl copiilor săi, se află în plin proces de separare, astfel că cei doi încearcă să-și refacă viața! Pe de o parte, George Burcea la Ferma, în brațele Vivianei Sposub, pe de altă parte Andreea Bălan – alături de Tiberiu Argint.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan este o mamă devotată, care le dedică foarte mult timp fetelor: le îngrijește, le face toate poftele și petrece timp în compania lor, Totuși, artista găsește timp și pentru ea.

Cântăreața, care este într-o relație de mai bine de trei luni cu Tiberiu Argint, a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro în compania iubitului său.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV.Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

Între cei doi există chimie, iar asta se vede cu ochiul liber în imaginile în care apar împreună. Se sorb din priviri, sunt atenți unul cu celălalt, se ascultă.

Astfel, zilele trecute cei doi au fost fotografiați în timp ce se îndreptau către o terasă de fițe din Capitală, unde au luat și masa împreună. Nu au savurat doar mâncarea, ci s-au bucurat din plin de discuția purtată.

Citește și: Fostul „cumnat' al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute:„Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!'

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, extrem de apropiați

Andreea Bălan și Tiberiu Argint par extrem de atașați unul de celălalt, fiind clar că zâmbetul fermecător și privirea partenerului său au atras-o iremediabil pe artistă!

După ce au plecat de la masă, pașii celor doi îndrăgostiți s-au îndreptat către mașina, care era parcată destul de departe. Un prilej, însă, pentru a face mișcare după masă, care nu i-a deranjat deloc.

Citește și: Maria Macsim Nicoară a fost supusă unei noi operații, la două luni de când a fost externată.Ce se întâmplă cu ancheta

Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan - Tiberiu Argint, după mai bine de trei luni. Ipostaza în care au fost surprinși îndrăgostițiiCe se întâmplă în relația Andreea Bălan - Tiberiu Argint, după mai bine de trei luni. Ipostaza în care au fost surprinși îndrăgostiții

Cu zâmbetul pe buze, ținându-se de mână și cu pasul săltăreț, cei doi au parcurs destul de repede distanta, nu înainte însă ca noul cuplu să admire și să-i zâmbească unui copilaș, în timp ce așteptau la semafor.

Tiberiu Argint a fost galant și i-a deschis partenerei sale portiera, s-a urcat la volan și au plecat mai departe împreună.

Citește și: Dorian Popa pune punct speculațiilor și publică dovada. Cât câștigă într-o lună:„Eu muncesc, fraților!'

Reamintim că Andreea Bălan și George Burcea se află în plin divorț. Artista a fost surprinsă la mare în compania lui Tiberiu Argint, la aproximativ jumătate de an de la despărțirea soț. Vedeta și Tiberiu Argint au fost surprinși în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Artista și fratele Soniei Argint ar avea o relație de mai bine de o lună și par a fi foarte fericiți împreună, trăind intens fiecare moment petrecut unul în compania celuilalt.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Wowbiz.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter