Cine este Jeni Ion de la X Factor. Concurenta și-a pierdut auzul

Publicat pe

Jeni Ion de la X Factor reușește să impresioneze juriul nu doar prin prezența sa caldă, ci și prin calitățile sale, având în vedere problemele sale de sănătate. Jeni Ion de la X Factor și-a pierdut auzul încă de la o vârstă fragedă, însă nu și zâmbetul de pe buze. Iată cine este Jeni Ion!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Jeni Ion pășește vineri pe scena X Factor, care revine cu un nou sezon plin de surprize se pare. Prima dintre acestea este chiar Jeni Ion, o tânără încercată de viață chiar de la o vârstă fragedă.

Jeni Ion va performa pe scena X Factor, chiar dacă se confrună cu deficiențe de auz: tânăra a rămas fără auz încă din primul an de viață, în urma unei erori medicale.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la întâlnire cu iubitul unei vedete celebre de la noi.Ce spune despre relația cu afaceristul turc

Cu toate acestea, zâmbetul și bunătatea transmise de Jeni Ion la X Factor, îi fac pe cei patru jurați – Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei, să treacă prin absolut toate stările: de la încântare, până la lacrimi de emoție.

Citește și: Băiețelul de doi ani al Elenei Ionescu resimte din plin lipsa tatălui:„Răzvănel spune «tati» atunci când vede orice bărbat!'

Loredana, impresionată de Jeni Ion la X Factor

Dintre toți jurații, Jeni Ion a impresionat-o cel mai tare la X Factor pe Loredana Groza, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție.

'Vocea mea interioară nu poate fi oprită!', le-a spus Jeni Ion celor patru jurați de la X Factor.

Citește și: Jador are o nouă iubită? Imaginile în care o femeie celebră îl sărută au făcut ravagii pe internet: „M-am însurat'

Chiar dacă nu aude, Jeni Ion a reușit să aibă o prestație inegalabilă pe scena X Factor, Loredana fiind puternic impresionată.

'Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!', a declarat Loredana, vizibil emoționată.

Cine este Jeni Ion de la X Factor

Jeni Ion are 33 de ani, este din București și vrea să-și împlinească un vis la X Factor.

Concurenta de la X Factor are un blog de patru ani, iar acela a devenit locul unde Jeni Ion își exprimă mare parte din sentimentele sale și, mai ales, unde își face cunoscute poveștile de viață.

Citește și: Viviana Sposub rămâne în Ferma, după primul duel de eliminare:„A fost mult mai bună'

„Sunt o persoană cu deficiență auditivă cu diagnosticul Hipoacuzie Bilaterală Profundă. Sunt surdă, dar sunt ceea ce sunt! Vorbesc aproape normal cu persoane care aud și folosesc limbajul semnelor cu persoanele surde. Totuși, surditatea nu este o condamnare! Sunt un om normal, și pot face multe lucruri chiar dacă nu aud foarte bine.', se descrie Jeni de la X Factor pe blogul său.

Povestea de viață a lui Jeni Ion de la X Factor

Într-unul dintre articolele scrise pe blogul său, intitulat Motivul dorinței apartamentului propriu, Jeni Ion de la X Factor reletează cum a crescut, pe scurt, povestea vieții sale.

„Am crescut în sectorul 5, timp de 30 de ani. În tot acest timp, mi s-au întamplat multe lucruri care s-au tranformat într-un tărâm de poveste, cu bune și cu rele.

Citește și: Jamila a avut COVID-19!„Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine'

Până la vârsta de 15 ani, locuiam cu familia mea într-un apartament modest cu două camere. Locuința era situată la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje.

Bunicul și bunica mea (părinții mamei mele) stăteau la parter, iar părinții mei, sora și fratele meu, locuiam la ultimul nivel, la etajul 4. Zi de zi, mai coboram și pe la bunici, uneori să dormim acolo peste noapte, să mâncăm, să ne jucăm, să ne învețe tricotaj, să croim cu mașina de cusut, să aibă grijă de noi, și altele, cât timp mama și tata erau la muncă. Era bine atunci când eram așa de aproape, în familie.

Aşa că nu pot decât să oftez şi să spun cu mâna pe inimă: mi-e dor de acel loc, de blocul ăla, de familia unită. Bunica a murit mult prea devreme, în 1998, apoi după 5 ani prin 2003, a decedat și bunicul. Între timp, el își vânduse apartamentul de la parter și s-a mutat la țară, apartament, care trebuia să fie al meu așa cum îmi promiseseră pe vremea când bunica trăia, dar multe s-au întâmplat și nu a mai fost să fie.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa.E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Înainte cu o lună să se stingă bunicul meu, ne-am mutat și noi. Recunosc că mă bucuram tare mult că ne vom muta într-un alt loc. Vroiam o schimbare, alt aer, o altă experiență, așa cum și acum îmi place. Visam cum va arăta noua casă, ca în reviste. Apoi, când mama zicea că nu vom lua toată mobila decât o parte din ea, iar restul le vom duce la țară, la părinții tatălui meu, pentru ca apartamentul unde ne vom muta nu este așa de mare, rămăsesem nedumeriă și mă tot întrebam… undeva în mintea mea bănuiam eu unde…

Cine este Jeni Ion de la X Factor. Concurenta și-a pierdut auzulCine este Jeni Ion de la X Factor. Concurenta și-a pierdut auzul

Odată ajunși acolo, bănuiala mi-a fost confirmată. Un cartier deznădăjduit de blocuri cu doar două etaje și … sunt prea multe de spus. Am plâns atât de tare. Am fost supărată pe mama că l-a lăsat pe tata să se ocupe de alegerea casei. Eram foarte dezamăgită de tata, că ne-a băgat într-un asemenea loc. Cu toate că uram locul ăla, nu am vrut să mai stau acolo nici o clipă din ziua când ne-am mutat și am plecat cu sora și cu fratele meu la țară.

Citește și: Andreea Mantea nu-și lasă copilul la școală, de teama COVID-19:„Atât de tare mă îngrijorează…'

Din cauza școlii, am fost nevoită să mă întorc și așa mi-am petrecut un deceniu și jumătate în acel cartier. În timpul ăsta, m-am maturizat, am acceptat și înțeles importanța unui acoperiș deasupra capului, am încercat să am o adolescentă normală. Adevărul e că nu mi-a fost ușor. Într-un fel, am încercat să ne descurcăm ușor și treptat, cum am putut, să ducem o viață altfel. A fost greu, dar mă bucur că am mers mai departe și am crezut în noi.

De altfel, după toate întâmplările acestea, întâmplări care m-au determinat multă, multă vreme cu o mare dorință a fost să-mi cumpăr un apartament. Nu știu de câte ori am pomenit acest lucru, dar nimeni nu mă credea, pentru că trecuseră anii. Niciodată nu am renunțat la visul meu, căci ambiția și dorința, m-au ajutat să am încredere că foarte curând acest vis va deveni realitate. Apoi, toți anii aceia în care am sperat și visat în ciuda tuturor obstacolelor, sosise momentul mult dorit. Am început să caut împreună cu logodnicul meu, un apartament care să ne placă și am ales tocmai în cartierul rezidențial din sectorul 4, unde erau blocuri nou-construite', a povestit Jeni Ion de la X Factor pe blogul său.

Citește și: Simona Halep, împreună cu logodnicul Toni Iuruc la botezul nepotului său!Motivul pentru care micuțul Stere a fost creștinat mai devreme

Sursa foto: Faceook, Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter