Viviana Sposub rămâne în Ferma, după primul duel de eliminare: "A fost mult mai bună"

Publicat pe

Viviana Sposub și Alina Pușcău de la Ferma au fost protagonistele primului duel cu eliminare din competiție! Concurentele au luptat pentru a rămâne mai departe în Ferma, învingătoare fiind la final Viviana Sposub!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viana Sposub din tabăra Sătenilor s-a luptat pentru un loc în Ferma cu Alina Pușcău din tabăra Orășenilor.

Viviana Sposub de la Ferma a ajuns la duel, după ce a fost învinsă de Bogdan Stoica, într-un alt duel, cel pentru mâncare, la o căutare de chei… în bălegar!

Citește și: Alina Pușcău de la Ferma spune tot adevărul despre relaţia cu Vin Diesel:„Am fost iubirea vieţii lui’

În urma participării la acest duel, Bogdan Stoica și Viviana Sposub de la Ferma au devenit primii servitori, iar Viviana Sposub s-a văzut nevoită să accepte că va merge la duelul pentru eliminare! Fiind decisă să le arate tututror că locul ei este lângă săteni, ea a provocat-o la duel pe Alina Pușcău: „Va fi duelul frumuseților'.

Citește și: Cine este Rolf de la Chefi la cuțite, cel mai tatuat bărbat din lume:„Am 278 de piercinguri în zona intimă'

Se pare că decizia Vivianei Sposub de a lupa împotriva Alinei Pușcău în duel a fost un destul de inspirată, dat fiind că a reușit să iasă învingătoare.

Viviana Sposub de la Ferma a ieșit învingătoare după două probe

Pima probă a fost una de forță, iar Viviana Sposub s-a descurcat de minune, reușind să bată cuiele cu o greutate mare în spate. Alina Pușcău s-a concentrat mai degrabă pe ceea ce făcea adversara ei, Viviana Sposub, decât pe jocul ei.

Citește și: Cine este Claudia Ciobanu de la Mireasa.E cântăreață și vrea un bărbat care să o susțină financiar

Viviana Sposub rămâne în Ferma, după primul duel de eliminare: "A fost mult mai bună"Viviana Sposub rămâne în Ferma, după primul duel de eliminare: "A fost mult mai bună"

A doua probă a fost de echilibru, Viviana Sposub reușind să o învingă pe Alina Pușcău cu un scor detașat.

'A fost mult mai bună. Și ca atitudine, și ca ambiție, ca tot. Mușca din bârna aia', a spus Cezar Ouatu despre colega sa Viviana.

Citește și: Mihai Mitoșeru rupe tăcerea privind împăcarea cu Noemi:„Am fost într-o situație urâtă. Am jucat la două capate'

'N-a venit mental pregătită deloc pentru duel. Era ca o pisicuță într-un ring, înconjurată de câini', a fost reacția Andei Adam despre Alina.

Viviana Sposub: „N-am venit să mă îndrăgostesc, vreau să-mi iau apartament'

Viviana a clarificat zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu George Burcea. Ea a declarat că scopul ei în Ferma este să câștige și să își cumpere un apartament, nicidecum să își găsească un iubit.

„N-am venit aici să mă cuplez. Că dacă mă cuplez, îmi iau gândul de la premiu și de la ce am eu de făcut. Eu de obicei când mă îndrăgostesc, uit de tot și nu-mi mai pasă de nimic, deci nu am venit să mă îndrăgostesc aici că vreau să-mi iau apartament. Eu vreau să câștig și să-mi iau apartament. Deci la mine ori asta, ori o relație. Și prefer să-mi iau apartament decât să-mi găsesc un iubit', a spus Vivian Sposub

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter