Alina Pușcău de la Ferma spune tot adevărul despre relaţia cu Vin Diesel: "Am fost iubirea vieţii lui"

Publicat pe

Alina Pușcău de la Ferma, care face parte din tabăra orășenilor, a revenit în România pentru a participa la show-ul de la PRO TV. Alina Pușcău de la Ferma, în vârstă de 38 de ani, s-a stabilit de 25 de ani în Statele Unite, revenind în țara natală, grație proiectelor de modelling și actorie. După numeroase zvonuri privind relația sa cu celebrul actor din Fast and Furious, Alina Pușcău de la Ferma a lămurit care a fost, de fapt, relația sa cu Vin Diesel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău de la Ferma este model de talie internațională și, odată cu participarea în cadrul competiției, vrea să demonstreze că în afară de un chip frumos și o siluetă de invidiat, are o mulțime de abilități care o pot ajuta să facă față cu brio probelor din show: 'Pentru mine, provocarea Ferma înseamnă «back to basics», reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple', a declarat Alina Pușcău de la Ferma.

Totodată, vedeta a ținut să sublinieze cât de mare plăcere îi face să revină în România, țara în care locuiește mama sa și mulți prieteni.

Citește și: Cum rezistă căsnicia cuplului Adda – Cătălin Rizea, în ciuda geloziei și a certurilor:„Amândoi suntem geloşi. Diferența este că eu recunosc'/ EXCLUSIV

„Întotdeauna revin cu mare plăcere în România. Vin să o văd pe mama și să mă întâlnesc cu prietenii apropiați. Este locul unde am copilărit. Aici îmi încarc bateriile cu o energie pozitivă. Pentru mine România este acasă’, a povestit Alina Pușcău de la Ferma.

Citește și: Cine este Alina Pușcău, concurentă Ferma.E stabilită de 25 de ani în America și a avut o relație cu Vin Diesel

Alina Pușcău de la Ferma, recunoscută la nivel internașional

Alina Pușcău de la Ferma s-a făcut remarcată de la o vârstă fragedă. Pe când era o adolescentă, la 16 ani, era deja cunoscută și apreciat la nivel internațional, după câștigarea concursului Elite Model Look în România.

'Ţin minte că eram pe coperţi în toate ţările. Mi s-a schimbat viaţa, nici nu ştiam ce se întâmplă cu mine', povestește Alina Pușcău de la Ferma.

Citește și: Nu doar Mădălina Ghenea le-a sucit mințile actorilor de la Hollywood.Ea este Alina Pușcău, românca după care a suferit Vin Diesel

Alina Pușcău de la Ferma, în mijlocul celebrităților

Alina Pușcău de la Ferma se poate lăuda cu faptul că are cunoștințe faimoase: de la Paris Hilton și Jay Z, până la Leonardo DiCaprio.

„Cu Di Caprio sunt, pot spune, prietenă de familie. El mă are la suflet şi chiar îmi spunea că vrea să fie mentorul meu. Sunt prietenă şi cu Paris Hilton. Paris mă iubeşte, mă îndrăgeşte. M-a invitat la petreceri la ea acasă timp de un an şi jumătate şi nu m-am dus. (…) La fel e şi Jay Z, m-a învăţat să joc biliard ca la carte', a declarat modelul.

Citește și: Anda Adam participă la Ferma și are o singură frică.Totul are legătură cu fiica ei

Totuși, de departe cea mai controversată legătura a sa cu o celebritate este cea cu Vin Diesel, cu care a avut o relație. Alina Pușcău de la Ferma a lămurit, în sfârșit, care a fost, de fapt, relația dintre cei doi.

Alina Pușcău de la Ferma, confesiuni neașteptate privind relația cu Vin Diesel

Alina Pușcău de la Ferma a povestit cum s-a cunoscut cu faimosul actor Vin Diesel, în urma unei întrebări adresate de colega sa din cadrul competiției, Anda Adam. Vedeta a povestit că, inițial, actorul i-a fost chiar antipatic.

'L-am cunoscut pe Vin Diesel la Paris, prin prieteni. Îmi spuneau: uite, băiatului acela de la masă îi place de tine. Ştii cine e? E din Fast & Furious…Nu, nu ştiu şi nu mă interesează. Tot întreba de mine. Îl uram, nu-l suportam. Ţin minte că a luat numărul meu, eram la shopping în Paris şi văd că mi-a scris cineva şi am înţeles că m-a urmărit. Mai târziu a zis că am fost iubirea vieţii lui', a precizat Alina Pușcău de la Ferma.

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele imagini de la Ferma – orășeni versus săteni.Diva de la Monaco este într-o formă de zile mari, la 51 de ani!

Motivul pentru care relația Alinei Pușcău de la Ferma cu Vin Diesel nu a funcționat

Alina Pușcău de la Ferma a pvestit că relația sa cu Vin Diesel nu a funcționat din pricina faptului că el și-ar fi dorit să-și întemeieze o familie, iar ea nu se simțea pregătită la acel moment pentru un astfel de legământ și cu atât mai puțin să devină mamă.

Alina Pușcău de la Ferma spune tot adevărul despre relaţia cu Vin Diesel: "Am fost iubirea vieţii lui"Alina Pușcău de la Ferma spune tot adevărul despre relaţia cu Vin Diesel: "Am fost iubirea vieţii lui"

„El voia să aibă familie, copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică şi nu mă gândeam să mă căsătoresc şi să fac copii, chiar dacă era vorba de Vin Diesel. Mi-a spus de la început că vrea copii, a mai povestit Alina Pușcău de la Ferma.

Românca a povestit cu indiferenţă şi în trecut despre fostul iubit, Vin Diesel. Actorul deşi râvnit de multe femei, care acum are o altă familie, se gândeşte încă la ea, după spusele Alineu Pușcău de la Ferma. Iar dovadă stă o afirmaţie făcută de el la un eveniment „vai, cât am iubit-o pe fata asta'.

În schimb, Alina Pușcău de la Ferma susține că ea nu l-a iubit pe Vin Diesel, ci marea ei dragostea a fost regizorul Bret Ratner, producătorul serialului Prison Break, cu care am avut o relaţie de 5 ani.

Citește și: Anisia Gafton participă la Ferma.A fost la un pas de a lucra în Informatică, dar show-ul Românii au Talent i-a schimbat viața

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter