Anisia Gafton participă la Ferma. A fost la un pas de a lucra în Informatică, dar show-ul Românii au Talent i-a schimbat viața

Publicat pe

Anisia Gafton va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Anisia Gafton va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare'

Anisia Gafton s-a remarcat la „Românii au talent” şi este actriţă de stand-up comedy. Blondina a fost colegă cu Bordea, la Xtra Night Show.

Moldoveanca s-a ales cu 10.000 de euro, premiul de originalitate la show-ul de talente. Ieşeanca a încântat publicul cu bancuri despre juraţii şi prezentatorii Românii au Talent și a încercat acelaşi glume la late-night show-ul de la Antena 1.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

Informatică + teatru = o combinație neașteptată. Cum de ai ajuns la această adunare? 

Anisia Gafton: Mama mea mi-a spus tot timpul ca sunt talentată la informatică. :). M-a vazut artistă și a zis: 'CLARRRR, ar trebui să fac ceva în calculatoare..'

S-a uitat la mine și mi-a spus ceva de genul: 'Bă, prea te uiți tu la cer, prea ești aeriană și cu capul în nori,  prea mult râzi, cânți și ai poftă de viață, neapărat pentru stilul tău ți s-ar potrivi să faci linii de cod în Java script, 8 ore pe zi la un birou, 5 zile pe săptămână.'

Așa cum mă așteptam, în informatică nu m-am regăsit. Simțeam că aveam prea multă viață în mine ca să stau în fața unui calculator.

Participarea de la Românii au talent a fost momentul de schimbare în viața ta. Ce gânduri aveai înainte de participare și ce s-a schimbat apoi?

Anisia Gafton: Tot timpul, înainte de un concurs, nu am așteptări. Pur și simplu îmi doresc să ajung undeva, unde cred că m-aș potrivi, indiferent dacă se întâmplă sau nu.

La Românii au talent voiam să îmi arăt talentul și ca viața mea să se schimbe, să-mi pot face meseria mai bine și mai ușor. S-a întâmplat exact cum mi-am dorit. Mi-am arătat talentul, am evoluat, iar în stand-up am devenit mai cunoscută. Pentru mine a fost cel mai frumos și mai marcant moment din viața mea. Nu o să uit niciodată acea perioadă, pentru mine e ca un vis frumos și recomand experiența la toată lumea care crede că are talent.

Când începe Ferma: 16 noi concurenți se pregătesc de începerea filmărilor! Mihaela Radulescu va fi, din nou, gazda show-ului

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Anisia Gafton participă la Ferma. A fost la un pas de a lucra în Informatică, dar show-ul Românii au Talent i-a schimbat viațaAnisia Gafton participă la Ferma. A fost la un pas de a lucra în Informatică, dar show-ul Românii au Talent i-a schimbat viața

Anisia Gafton: Cred că mi-ar plăcea și m-aș înțelege cu mine. Chiar m-aș scoate și la o cafea, aș râde..ceea ce fac des. Aș zice că eu sunt la fel ca mine.

Dacă aș fi cu 5 ani mai mică decat mine, m-ar enerva puțin accentul pentru că eu m-am 'divoșit' de când stau la București, e adevărat că am accent, dar nu chiar așa pronunțat, ce Dumnezeu.:)))

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter