O mai ții minte pe Bianca de la Insula Iubirii? Concurenta a devenit mamă, iar soțul ei candidează la Primărie

Publicat pe

Bianca și Liviu Gherman au fost unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sezonul trei. Cei doi s-au certat de-a lungul emisiunii, iar toată lumea se aștepta să se despartă, la venirea în România. Totuși, telespectatorii au avut o surpriză enormă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După terminarea emisiunii cei doi au devenit părinți, în ciuda certurilor și tensiunilor dintre ei. Fosta concurentă a fost foarte discretă pe timpul sarcinii, abia după naștere Bianca a dezvălui numele micuței, Helen.

Liviu mai are doi copii din căsnicia anterioară, dar Bianca este pentru prima oară în postura de părinte.

Liviu vrea să devină primar

Livia are deja 47 de ani, dar asta nu îl împiedică să facă schimbări drastice în cariera lui. Bărbatul este decis să candideze la funcția de primar al comunei Sânandrei, județul Timiș.

„S-a format la şcoala gimnazială Sânandrei, după care a urmat liceul Auto la Timisoara, iar apoi stagiul militar la pompieri. La vârsta de 25 de ani şi-a deschis prima firmă destinată reparaţiilor de pantofi. Liviu Gherman are un mare potenţial prin viitoarele proiecte propuse şi prin experienţa antreprenorială dobândită în ultimii 25 de ani', așa este prezentat Liviu Gherman pe Facebook.

„M-a aruncat în baie, m-am lovit și am căzut', spunea Bianca

O mai ții minte pe Bianca de la Insula Iubirii? Concurenta a devenit mamă, iar soțul ei candidează la PrimărieO mai ții minte pe Bianca de la Insula Iubirii? Concurenta a devenit mamă, iar soțul ei candidează la Primărie

În timpul emisiunii Bianca îl acuza pe Liviu că o abuzează. Femeia a avut și dovezi, a arătat reporterului din emisiune mai multe imagini de pe telefon în care era vânătă. Femeia a povestit întâmplarea în lacrimi. Ea susținea că vânătăile sunt provocate cu pumnii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter