Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la întâlnire cu iubitul unei vedete celebre de la noi. Ce spune despre relația cu afaceristul turc

Publicat pe

Vestea că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi nu a fost nici pe departe surprinzătoare, mai ales că cei doi s-au mai despărțit în trecut. De data aceasta, Bianca Drăgușanu a spus că separarea este definitivă. Mai mult, ea s-a afișat cu un milionar turc, însă zvonurile potrivit cărora cei doi ar avea o relație au fost spulberate imediat de vedetă, care a declarat că este o simplă prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Acum, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă alături de iubitul unei vedete celebre din showbizul românesc. Cei doi au ieșit împreună la un restaurant din București, iar paparazzii Spynews.ro au surprins imaginile.

Bianca Drăgușanu, întâlnire cu iubitul unei vedete de la noi

Fosta iubită a lui Alex Bodi a fost surprinsă în compania iubitului Denisei de la Bambi. Mircea are un salon de înfrumusețare pe care Bianca Drăgușanu îl frecventează foarte des, așa că cel mai probabil cei doi au discutat chestiuni legate de tratamente și înfrumusețare.

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la întâlnire cu iubitul unei vedete celebre de la noi. Ce spune despre relația cu afaceristul turcBianca Drăgușanu a fost surprinsă la întâlnire cu iubitul unei vedete celebre de la noi. Ce spune despre relația cu afaceristul turc

După ce Bianca Drăgușanu a stat mai multe minute înauntru cu iubitul Denisei Tănase, vedeta și aceasta au plătit cele consumate în local, după care și-au luat rămas bun și au plecat pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de Alex Bodi: „Nu intenționez să mă mai reîntorc'

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație. Vedeta a făcut primele declarații despre decizia neașteptată pe care a luat-o.

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. (…) Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi’,a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

„Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă’a adăugat vedeta.

Bianca Drăgușanu: „Nu mi-am găsit pe altcineva”

Blondina a ținut să clarifice că după despărțirea de Alex Bodi nu și-a găsit un alt partener, în ciuda speculațiilor din ultima vreme.

„Nu mi-am găsit pe altcineva. Știu că se speculează pentru că noi ne-am tot dat repost la unele chestii. Da, nu există coincidențe. Suntem doar prieteni. Am vizionat un film împreună, în momentul în care eu am fost în Istanbul, într-un context de mai mulți prieteni. Ne amuză foarte tare cum oamenii se grăbesc să tragă concluzii. Este un om foarte mișto. (…) Sunt o femeie singură, liberă.

Suntem doar prieteni. Eu chiar sunt un om asumat. Sunt liberă, sunt independentă. În momentul de față sunt conștientă că, în scurt timp, voi avea o relație pentru că sunt un om foarte mișto și iubibil', a spus Bianca la Vorbește Lumea.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter