Pepe și Raluca au fost nași de botez pentru fiica lui Alexander Florescu. Soția artistului s-a asortat cu cele două fiice

Publicat pe

Pepe și Raluca au avut motiv de sărbătoare. Cei doi au fost nași de botez pentru fiica „antrenorului vedetelor', Alexander Florescu. Cântărețul și partenera lui de viață le-au împărtășit fanilor câteva impresii și imagini spectaculoase de la creștinarea micuței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Relația dintre Pepe și Raluca este mai trainică și frumoasă ca oricând. Acum, fetițele cuplului au crescut și cei patru se distrează de minune.

Pepe și Raluca, nași de botez pentru fiica „antrenorului vedetelor'

De curând, Pepe și Raluca au devenit nași de botez pentru fetița „antrenorului vedetelor', celebrul Alexander Florescu. Cântărețul și soția lui au format o pereche ce a întors toate capetele și au avut grijă să-și asorteze ținutele și cu fetițele lor.

Pepe și Raluca au fost nași de botez pentru fiica lui Alexander Florescu. Soția artistului s-a asortat cu cele două fiicePepe și Raluca au fost nași de botez pentru fiica lui Alexander Florescu. Soția artistului s-a asortat cu cele două fiice

Invitat la o emisiune de televiziune, Pepe s-a arătat foarte încântat de evenimentul ce a avut loc în weekend, fiind topit după finuța lui, micuța Ayanna. Cântărețul a declarat că imediat după botez și-a luat întreaga familie și au plecat împreună la mare, pentru câteva zile de relaxare.

„Am botezat o fetiță absolut superbă, fetița lui Alexander Florescu. (…) A fost drăguț. În weekend am fost naș. Imediat după ce am botezat-o pe Ayanna, bine, a avut și cununia pe repede, pe malul lacului, la Cernica. După am plecat câteva zile pe la mare, am stat 4 zile pe la mare, ne-am relaxat cu copiii, mă mai bucur și eu puțin de vacanță', a spus Pepe la o emisiune tv.

Imagini spectaculoase de la fericitul eveniment

În continuare, Pepe a descris pe-ndelete fotografiile postate pe Instagram de către el și superba lui soție. Așa cum se poate observa în imagini, Raluca a optat pentru o rochie minunată, de culoare roșie, iar Pepe a ales să poarte un costum bleu, într-o nuanță deosebită.

„M-am potrivit. Raluca e în roșu și fetițele au rochițe roșii, dar au și niște bleu pe la pampoane, ca să se potrivească și cu tati', a continuat Pepe.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter