Mircea Badea, reacție dură față de bătăușa de la Târgu Jiu: "Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie"

Publicat pe

Mircea Badea a reacțonat dur în cazul fetiței de 13 ani care a gost bătută și umilită de alte 4 adolescente la Târgu Jiu. Omul de televiziune este de părere că tânăra agresoare ar trebui internată la Psihiatrie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mircea Badea a luat recent atitudine în cazul fetiței care a fost bătută și umilită la Târgu Jiu, după ce filmulețul incriminator s-a viralizat în online.

„Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie, acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă”, a zis Badea, ieri seară, la Antena 3.

Revoltat de situație, omul de televiziune a comentat că el ar fi avut o cu totul altă atitudine în cazul în care copilul lui ar fi fost direct implicat.

„Dacă Doamne ferește i s-ar fi întâmplat copilului meu, aveam cu totul și cu totul alt Breaking news azi”, a adăugat el.

Mircea Badea, despre bătăușa din Târgu Jiu: „Ea în acest moment este în libertate, este foarte greșit”

Dat fiind că doar una dintre cele 4 fete are 14 ani, adolescentele agresoare nu pot răspunde penal, cei care vor suporta amenzile fiind părinții. Mircea Badea consideră însă că adolescenta are nevoie de ajutor specializat.

„Această făptură de 14 ani, ea nu mai e chiar un copil că la 14 ani ai buletin, să faci așa ceva înseamnă că ai niște probleme foarte grave cu căpuțul și cu interiorul foarte grave. Ea în acest moment este în libertate, este foarte greșit. Familia este în libertate, este foarte greșit”.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

Trebuie internați cu forța

'Văzând declarațiile tatălui după ce a făcut fata îți dai seama de fapt e o mare problemă acolo. La noi în România s-au internat cu forța oameni care nu au avut altă culpă decât că sunt bolnavi de COVID și au fost internați cu forța, deși erau oameni de bună credință care s-ar fi dus acasă la ei și s-ar fi izolat.

Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei, n-o bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă ea, și văzând declarațiile tatălui și familia ei. Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID', a mai spus Mircea Badea, la Antena3.

Mircea Badea, reacție dură față de bătăușa de la Târgu Jiu: "Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie"Mircea Badea, reacție dură față de bătăușa de la Târgu Jiu: "Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie"

„Copila inocentă a înfăptuit ceea ce restul lumii nu poate privi”

Mircea Badea a revenit astăzi pe Facebook cu o altă opinie legată de cazul de la Târgu Jiu și se arată indignat că toate cele trei clipuri în care fata de 14 ani agresează alți copii au fost șterse de pe internet.

„Clipurile cu cele 3 agresiuni facute de copila inocenta cu familie tematoare nu mai pot fi accesate nicaieri. Probabil ca lumea e prea sensibila ca sa poata privi asa ceva. Feisbuc le-a sters sigur. Asadar, copila inocenta cu familie sensibila n-a avut nicio problema in a faptui ceea ce restul lumii nici nu poate privi.

Alti copii inocenti, cu familii tematoare, au incurajat si filmat fara emotii ceea ce restul lumii nu poate privi. Iar acum, „ziaristi” cu copii, unii cu fete, fac scut in jurul copilei inocente si familiei tematoare. P.S. Sunt satul de cretini care n-au vazut filmele dar au opinii si luari de pozitie.P.S2 Evident, nu feisbucul e locul potrivit pentru a ma exprima in legatura cu spete crancene. Aici e cu pisicute si cu saramalute. Teoretic, revin dumimica pe post.”, a scris Mircea Badea astăzi, pe Facebook.

Avocatul agresoarei susține că părinții nu sunt vinovați de comportamentul fiicei lor

Pe de altă parte, avocatul adolescentei agresoare, Narcis Nădrag, a intrat în direct la Sinteza Zilei și, deși a precizat că nu este de acord cu comportamentul fetelor, dar consideră că vina nu le aparține părinților…

'Să vorbim despre părinți fără să cunoaștem situația mi se pare aberant. Părinții sunt fără antecedente penale, cu locuri de muncă, și-au crescut copilul cu credință și și-au crescut copilul așa cum au știut dumnealor. Răspunderea penală așa cum știm cu toții este personală.

Nimeni nu spune că este normal ceea ce a făcut această minoră, nimeni nu spune că nu trebuie să se ia măsurile legale cu ea dar să spunem că vorbim de tortură… Este vorba de un certificat medical de opt-nouă zile de îngrijiri medicale, nu vrea nimeni să ia apărarea, nu vrea nimeni să minimalizeze efectul acestor imagini dar este mult prea mult să spunem că facem demersuri să dăm afară doi oameni de la serviciu, oameni care nu au niciun fel de abatere disciplinară.

De fapt și minora, și am depus la dosarul cauzei atât situația școlară cât și situația comportamentală, nu a avut niciodată nicio abatere disciplinară la școală. Mai mult decât atât, rezultatele școlare sunt remarcabile. Din păcate, părinții nu au avut niciun fel de cunoștință de un comportament violent al fiicei lor până la acest moment', a precizat avocatul agresoarei.

Replica lui Mircea Badea nu s-a lăsat așteptată: 'Dacă agresoarea asta s-a simțit amenințată de ce am scris eu pe Facebook, abia aștept să îmi faceți plângere penală. Vă invit să îmi faceți plângere penală, vă invit!', a mai declarat el pentru sursa citată.

Citește și: Mircea Badea, mesaj dur pentru bătăușa din Târgu Jiu, care a agresat și umilit o fetiță de 13 ani: „Merită pedeapsa cu moartea!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter