După scandalul monstru, Brigitte l-a mutat pe fiul ei, Robert Sfăt, în casa soacrei. Florin Pastramă i-a pus toată vila la dipoziție

Publicat pe

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte Pastramă și fiul ei, Robert Sfăt, erau la cuțite și aruncau cu noroi unul în celălalt. Vedeta nu a mai suportat comportamentul băiatului ei și l-a dat afară din casă. Robi a ajuns să locuiască în casa mamei lui Florin Pastramă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce Brigitte Pastramă nu și-a mai primit copilul acasă, Robert Sfăt a ajuns să moară pe bancă, în parc, sau la prietenii lui. Vedeta nici nu a mai vrut să audă ca fiul ei să se întoarcă în casa ei, iar principalul motiv este că tânărul dă muzica foarte tare noaptea, atunci când ea vrea să se odihnească.

Se pare că Brigitte Pastramă și Robert Sfăt au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Florin Pastramă a insistat ca Robi să se mute în casa în care el a locuit până să se căsătorească cu Brigitte. Fiul vedetei a acceptat într-un final să locuiască alături de mama lui Florin Pastramă, în aceeași curte, însă în case diferite.

Deși la început tânărul nu a vrut să accepte această propunere, până la urmă Robi a zis că va încerca să stea acolo, pentru că va putea da muzica tare oricând vrea el.

Brigitte și Florin Pastramă l-au ajutat pe Robert Sfăt cu bagajele, ba chiar ei au fost cei care au cărat tot ce avea în casa mamei lui.

Citește și: Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: 'Ce o interesează pe ea'

După scandalul monstru, Brigitte l-a mutat pe fiul ei, Robert Sfăt, în casa soacrei. Florin Pastramă i-a pus toată vila la dipozițieDupă scandalul monstru, Brigitte l-a mutat pe fiul ei, Robert Sfăt, în casa soacrei. Florin Pastramă i-a pus toată vila la dipoziție

Robert Sfăt și Brigitte Pastramă, scandal din cauza lui Ovidiu Torj

Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut o ceartă monstru între Brigitte și fiul ei din cauza lui Oviu Torj, fostul soț al vedetei. Robert Sfăt și-a acuzat mama că s-a mai întâlnit cu tatăl surorii lui chiar și atunci când ea era cu Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă susține că Ovidiu Torj îi întoarce pe cei doi copii împotriva ei și îi influențează negativ.

Citește și: Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa mamei sale: 'M-ai bătut până te-a durut mâna'. Și-a scos certificat medico-legal

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter