Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: ”Ce o interesează pe ea”

Publicat pe

Nu-i scapă nimic! În timp ce făcea curățenie, Brigitte Pastramă a dat peste jucării sexuale ce-i aparțineau lui Florin Pastramă. Într-o secundă, vedeta a început să strige la soțul ei și să ceară explicații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă au un reality show la Antena Stars, unde arată telespectatorilor fiecare moment din viața lor. Robert Sfăt, fiul vedetei, s-a mutat în casa lui Florin Pastramă, casă în care el a locuit până să se mute la Brigitte.

În timp ce Brigitte făcea curat prin sertare, ea a rămas șocată când a găsit jucării sexuale ce aparțineau lui Florin Pastramă.

Citește și: Într-un exces de furie, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care Florin Pastramă a agresat-o la shaormerie: 'Lui îi e milă de toți, dar de mine…'

'Florin are cătușe, cheamă-l imediat. Ce caută un vibrator la el în sertar, cătușele și un biberon. Eu nu-l cunosc deloc pe Florin așa sau el s-a schimbat total. Ce mă bucur că nu le-a folosit și cu mine, că eu nu acceptam așa ceva. Acum vreau să fac curat că poate mai descopăr lucruri despre Florin', a spus vedeta.

Florin Pastramă a venit imediat să-i dea explicații soției sale. Dacă în fața ei afaceristul se fâstâcea, la testimoniale și-a făcut mai mult curaj și a vorbit despre această întâmplare.

Citește și: Scandal în casa lui Brigitte Pastramă: s-au auzit țipete și pumni în pereți! Gestul care a enervat-o la culme pe soția lui Florin Pastramă

Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: 'Ce o interesează pe ea'Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: 'Ce o interesează pe ea'

'Erau de acum 10 ani, le-am primit cadou de ziua mea. Ea vrea să știe tot, ce o interesează pe ea ce am făcut eu acum zece ani. E cadoul meu, fac ce vreau cu el', a spus Florin Pastramă.

Printre altele, Brigitte a declarat că a mai găsit și poze cu fostele lui iubite, iar de acum înainte va veni mai des în casa lui Florin Pastramă, pentru a-i căuta prin lucruri.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Brigitte Pastramă și fiica ei:se ceartă des! Florin dă din casă: „Sara crede că mama ei îi vrea răul”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter