Mihaela Rădulescu a spus totul despre programul ei zilnic, la Ferma: ”Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine” / INTERVIU

Publicat pe

Filmările pentru Ferma au început, iar Mihaela Rădulescu ne dă detalii din culise și ne povestește cum a renunțat la condițiile de lux pentru viața la rulotă. Diva de la Monaco se adaptează în orice situație și ne spune cum este să locuiască în mijlocul pădurii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Filmările pentru emisiunea Ferma de la ProTV au loc în apropiere de București, distanța fiind de o oră. Mihaelei Rădulescu i s-a pus la dispoziție în București un apartament mare, în care să stea atunci când nu filmează, însă surprinzător… vedeta a renunțat la condițiile de lux pentru viața la rulotă.

Mihaela Rădulescu nu se plânge de condițiile pe care le are la Ferma, tocmai pentru că a fost opțiunea ei de a locui în pădure cât timp va filma. Gazda emisiunii ne-a dezvăluit motivul pentru care a ales să renunțe la apartamentul de la hotel pentru rulota din pădure.

Citește și: Ce salariu avea Mihaela Rădulescu, pe vremea când prezenta emisiunea „Duminica în familie'. Suma era exorbitantă

'Nu sunt pe relaxare. Am filmat până la 3. Nu am avut nicio zi liberă de când am venit în țară. Când îi privești pe concurenți te simți cel mai norocos din lume că ai unde dormi, ai ce mânca, ce bea.

'Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală'

Compartiv cu concurenții trăiesc vis. Dacă nu m-aș compara cu concurenții, sigur că aș putea începe să mă plâng și să fac o listă de lucruri care îmi lipsesc sau nu-mi plac mie. Eu trăiesc la rulotă, pentru că este o opțiune personală. Am un apartament mare la hotel, în București, pe care mi l-a luat ProTV-ul, dar este departe. Ar trebui să fac în fiecare zi o oră dus și o oră întors. Două ore pe drum îmi mănâncă viața. Prefer să le petrec dormind în plus decât să stau două ore într-o mașină. Nu am mai fost de o săptămână la hotel. La început mă mai duceam, mă duceam cam o dată la două-trei zile. Sunt aici… mă trezesc, fac sport, mănânc și mă duc la filmare. Termin noaptea filmarea… mă demachiez și mă bag în pat. Nu mai pierd ore în șir pe drumuri.', ne-a spus Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii Ferma.

Citește și: De ce a fost dată afară Viviana Sposub de la Antena 1 și cum a ajuns concurentă la Ferma, la PRO TV

Mihaela Rădulescu a spus totul despre programul ei zilnic, la Ferma: 'Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine' / INTERVIUMihaela Rădulescu a spus totul despre programul ei zilnic, la Ferma: 'Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine' / INTERVIU

Mihaela Rădulescu, detalii din culise de la Ferma

Vedeta nu se plânge de condițiile pe care le are la filmări, ba chiar se consideră o norocoasă atunci când îi vede pe concurenți. Mihaela Rădulescu a povestit cum participanții de la Ferma tânjesc după diverse produse care în afara emisiunii nu contau așa mult.

'În fiecare sezon concurenții au avut de tras chestii nasoale. Ei trăiesc săptămâni întregi fără cafea, fără nimic. Nu mai zic fără telefon… Dacă vezi cum tânjesc după niște spaghete sau lucruri din astea. Eu am condiții chiar extraordinare și am și norocul să fiu în mijlocul unei păduri. Când mă trezesc calc direct pe pământ, pe frunze. Am apă caldă, am un pat imens. Am condiții foarte plăcute de muncit. Mă simt bine. Eu mi-am ales să dorm la rulotă, ei mă trimiteau la hotel să dorm într-un pat de om, să fac duș în baie mare. Eu mă înghesui în baia asta mică, dorm în rulotă și sunt înconjurată de un morman de haine. Nu prea am pe unde să calc pe aici. E puțină chinuială, dar îmi place chinuiala asta. Prefer confortul de a mă trezi la locul de muncă. Eu și cu paznicii de noapte.', ne-a mai declarat Diva de la Monaco.

Citește și: Cum a reacționat Andreea Bălan după ce George Burcea s-a sărutat cu Viviana Sposub, la Ferma

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter