Bunicul fetei bătăușe din Târgu Jiu, mărturisiri șocante: "Mama ei îi permite să bea, să fumeze"

Publicat pe

Bunicul uneia dintre fetele violente, care și-au umilit și bătut colega la Târgu Jiu, explică de ce nepoata sa a avut un astfel de comportament la 12 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cazul de violență extremă de la la Târgu Jiu a șocat o țară întreagă și a atras o serie de reacții. Bunicul uneia dintre agresoare susține că nepoata sa a trăit multă vreme sub atenta îngrijire a bunicilor, numai că după divorțul părinților a mers la mama sa, care nu a mai adus-o înapoi.

Se pare că femeia i-ar permite să bea și să fumeze chiar de această vârstă fragedă.

Citește și: Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure la adresa mamei sale:'M-ai bătut până te-a durut mâna'. Și-a scos certificat medico-legal

'Fata a trăit aici, noi am avut grijă de ea până acum. Aici s-a născut, aici a mers la școală. După divorțul părinților, mama ei a cerut fata crescută de noi. Fata a stat la noi până în luna aprilie a acestui an, atunci când a venit mama sa să o ia în vizită, conform hotărârii și nu a mai adus-o. Apoi am depus plângere pentru nerespectarea hotărârii. Am văzut conversațiile pe care le purta cu mama ei. Se vedea că îi permite să bea, să fumeze și să-și trăiască viața. Când am sunat-o într-o zi să o vedem pe cameră, ea era cu țigara', a povestit bunicul fetei.

Citește și: Lidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break!Mesajul care a făcut senzație

Bunicul fetei: „Avea un anturaj dubios. De aici a pornit declinul”

Bărbatul susține și că nepoata lui s-a alăturat unui anturaj nepotrivit. 'Din mesaje rezultă că pleca cu anumite fete ce aveau un anturaj dubios, consumau bere și țigări. De aici a început declinul. Am făcut mai multe acțiuni în instanță', a mai precizat bărbatul.

Atenție: imagini cu puternic impact emoțional!

Bunicul fetei bătăușe din Târgu Jiu, mărturisiri șocante: "Mama ei îi permite să bea, să fumeze"Bunicul fetei bătăușe din Târgu Jiu, mărturisiri șocante: "Mama ei îi permite să bea, să fumeze"

După ce a încercat să-și recâștige nepoata în instanța și nu a avut niciun rezultat, bărbatul aproape că renunțase la idee, însă în momentul în care a văzut imaginile cu fetița bătută a decis să meargă mai departe pentru nepoata sa, Alisse.

'Atunci când am văzut că fata nu vrea să vină înapoi și vrea să stea cu mama ei, am zis că renunțăm la acțiunea depusă în instanță. După ce am văzut imaginile, am zis că nepoata mea trebuie să fie adusă pe drumul cel bun. Astfel, voi continua acțiunile, voi depune la instanță și imaginile. A mers la Mușetești la școală și a luat transferul la Peștișani. Mama ei nu are domiciliu acolo, ci în Târgu Jiu. Am încercat să mai luăm legătura cu ea, dar nu ne-a mai răspuns', a spus bunicul pentru pandurul.ro.

Citește și: Bianca Pop a ajuns de urgență la spital! Susține că a fost drogată și violată:„Toată lumea să intre la pușcărie!'

În egală măsură, bărbatul susșine că nepoata lui purta discuții și cu un bărbat mult mai în vârstă, menționând că a făcut plângere împotriva acestuia. 'Am văzut în mesaje că vorbea cu un bărbat și o invita la el acasă. Am depus plângere la poliție împotriva lui'.

Bunicul susține că va face tot ce îi stă în putință pentru ca nepoata să se întoarcă alături de el și de tată.

Citește și: Cine este Lorena Corbu de la Mireasa.Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter