Lidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break! Mesajul care a făcut senzație

Publicat pe

După despărțirea de Răzvan Simion, în urmă cu mai bine de trei luni, Lidia Buble a postat poze tot mai îndrăznețe pe rețelele de socializare. A făcut furori cu fiecare apariție, iar de data aceasta a atras atenția și unui actor celebru din serialul Prison Break!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lidia Buble și Răzvan Smion s-au despărțit în urmă cu mai mult de trei luni, iar de atunci doar prezentatorul de la Neața a fost surprins în compania unei femei misterioase, în Istanbul. Lidia Buble, în chimb, nu a apărut la brațul niciunui bărbat momentan și a și evitat să ofere detalii privind viața sa amoroasă.

De remarcat ar fi pozele provocatoare puse pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Se pare, însă, că nu doar fanii din România i-au lăudat aparițiile, ci Lidia a atras atenție și peste hotare.

Citește și: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus:„Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu'

Un actor faimos din Prison Break nu s-a putut abține să nu-i facă un ompliment frumoasei cântărețe. Este vorba despre nimeni alul decât Dominic Purcell, în vârstă de 50 de ani.

Citește și: Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru cei doi copii. Artistul suferă cumplit, după ce Melissa și Adrian s-au întors împotriva lui:'Sunteți sângele, sufletul și viața mea'

Dominic Purcell a pus ochii pe Lidia Buble

Actorul nu doar că o urmăreşte pe Instagram, dar a lăsat și un comentariu la una dintre poze: „Nice pins”, în traducere „Frumoase picioare”.

Dominic Purcell s-a făcut remarcat pentru interpretările în John Doe şi Prison Break, dar şi pentru rolul lui Dracula din Blade: Trinity.

Răspunsul solistei nu s-a lăsat deloc așteptat, Lidia mulțumindu-i pentru complimentul primit. Mesajul a făcut senzație, fanii fiind extrem de surprinși: „ioiiii, nu cred”.

Citește și: Cătălin Botezatu, declarație neașteptată despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi:„Mai bine rămânea cu…'

Reamintim că Răzvan Simion a fost cel care a făcut anunțul separarării. Totuși, cei doi au rămas în relații bune, colaborând în continuare în plan profesional.

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept, a transmis Răzvan Simion.

Citește și: Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările:'Am stat câteva ore la perfuzii'

Lidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break! Mesajul care a făcut senzațieLidia Buble, complimentată de un actor faimos din Prison Break! Mesajul care a făcut senzație
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter