Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru cei doi copii. Artistul suferă cumplit, după ce Melissa și Adrian s-au întors împotriva lui: ”Sunteți sângele, sufletul și viața mea”

Publicat pe

În timp ce Alin Oprea și Larisa sunt în război din cauza divorțului, cei doi copii pe care îi au împreună s-au întors împotriva tatălui lor. Artistul de la Talisman este afectat de comportamentul acestora și le-a scris o scrisoare emoționantă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alin Oprea trece prin momente grele în urma despărțirii de Larisa, nu din cauza ei, ci din cauza celor doi copii. Fata și băiatul artistului aruncă cu cuvinte grele în tatăl lor și o susțin pe mama lor.

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, Alin Oprea a vrut să citească, în direct, o scrisoare pentru cei doi copii ai săi. Cu lacrimi în ochi și vizibil îndurerat, artistul a impresionat prin cuvintele scrise din suflet pentru Melissa și Adrian.

Citește și: Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: 'Am stat câteva ore la perfuzii'

'Dragii mei copii,
Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru cei doi copii. Artistul suferă cumplit, după ce Melissa și Adrian s-au întors împotriva lui: 'Sunteți sângele, sufletul și viața mea'Alin Oprea, scrisoare emoționantă pentru cei doi copii. Artistul suferă cumplit, după ce Melissa și Adrian s-au întors împotriva lui: 'Sunteți sângele, sufletul și viața mea'

'Sunteți sângele, sufletul și viața mea'

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc.', le-a transmis Alin Oprea copiilor lor în direct la XNS.

Citește și: Reacția tranșantă a fiicei lui Alin Oprea, în direct la TV: „Să-ți fie rușine! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi”

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter