Verdict final în cazul lui Johnny Depp. Actorul a bătut-o pe Amber Heard de 14 ori în timpul mariajului

Publicat pe

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard, început în anul 2016, pare să fi ajuns în sfârșit la final. Judecătorii au dat în sfârșit verdictul, stabilind că actorul și-a bătut soția, în timpul mariajului, de nu mai puțin de 14 ori!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Johnny Depp și Amber Heard sunt protagoniștii unui scandal imens încă din 2016. Totul a început atunci când soția actorului a cerut, la Tribunalul din Los Angeles, ordin de protecție împotriva acestuia, menționând că Depp a abuzat-o în repetate rânduri.

Atunci actrița a mărturisit că soțul ei a atacat-o cu violență, aruncându-i un telefon mobil în plină figură. Acela avea să fie începutul unui proces de lungă durată, care avea să-i distrugă cariera soțului ei…

Verdict final în cazul lui Johnny Depp. Actorul a bătut-o pe Amber Heard de 14 ori în timpul mariajuluiVerdict final în cazul lui Johnny Depp. Actorul a bătut-o pe Amber Heard de 14 ori în timpul mariajului

Johnny Depp a bătut-o pe Amber Heard în nenumărate rânduri

După ce au ieșit la iveală abuzurile fizice la care și-a supus osția, actorul a dat în judecată pentru defăimare compania care deţine publicaţia The Sun. Ziarul britanic a scris că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele scrise sunt adevărate, iar Depp spune că el a fost victima violenţei domestice în timpul relaţiei cu Heard. Actorul a negat cele 14 acuzaţii de violenţă domestică pe care News Group Newspapers îşi baza apărarea.

Citește și: Scandal fără precedent, la Hollywood! Actriţa Amber Heard, despre „monstrul' Johnny Depp, în faţa judecătorului: „Îmi era teamă că mă va omorî!”

Citește și: Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile! „M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!”

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

Amber Heard însă mărturisea la vremea respectivă că „Unele incidente au fost atât de grave încât îmi era teamă că mă va omorî, fie intenţionat, fie pentru că îşi pierdea controlul şi mergea prea departe’.

Iată însă că, în pofida încercărilor lui Johnny Depp de a se disculpa, tribunalul a dat verdictul în cazul lor, decizând că actorul și-a bătut fosta soție de 14 ori cât timp au fost împreună.

Actorul a contestat decizia

Evident, Johnny Depp a contestat decizia judecătorilor, susținând că Amber i-ar fi manipulat pe judecători, susținând că va dona cele 7 milioane de doalri (fapt care încă nu s-a întâmplat) obținute în urma divorțului, însă tribunalul nu a acceptat acest lucru.

Nu acceptăm că există motive să credem că judecătorul ar fi fost influențat de orice astfel de percepție generală pe care se bazează domnul Caldecott. În primul rând, el nu se referă la donația ei caritabilă deloc în contextul faptelor centrale cazului. Din contră, le menționează în acest context foarte particular… și după ce s-a ajuns la concluzii privind 14 incidente', a declarat judecătorul Underhill.

Johnny Depp se simte nedreptățit

Avocații lui Johnny Depp susțin că decizia tribunalului în această cauză este una nedreaptă. În schimb, avocații fostei sale soții spun că actrița este mulțumită de verdictul dat de judecători, „Amber Heard nu este nicidecum surprinsă de faptul că tribunalul i-a negat lui Depp apelul. Dovezile prezentate în tribunalul din Marea Britanie nu pot fi negate., Ca să repetăm, verdictul inițial a fost că Johnny Depp și-a bătut soția, pe Amber, în nu mai puțin de 12 ocazii și că aceasta s-a temut pentru viața ei', spun reprezentanții ei.

Mai mult, Johnny Depp încă întâmpină probleme după ce a fost etichetat de The Sun drept „bărbat care-și bate soția’. La finele anului trecut, actorului i s-a cerut să renunțe la rolul din seria ‘Animale Fantastice’, care e franciză Harry Potter. Rolul vrăjitorului Gellert Grindelwald pe care îl interpreta ar urma să fie redistribuit, iar pelicula ar urma să se lanseze în 2022.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter