Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile! "M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!"

Publicat pe

În timpul procesului pe care Johnny Depp l-a intentat tabloidului The Sun, care i-ar fi stricat imaginea descriindu-l ca pe un monstru abuzator, au ieșit la iveală detalii halucinante cu privire la mariajul lui cu Amber Heard!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Johnny Depp, aflat în plin proces cu The Sun, care a scris că, pe parcursul mariajului cu Amber Heard și-a bătut soția, a făcut la proces niște mărturisiri care au agitat din nou apele…

După ce, cu scurt timp în urmă, a afirmat, tot în sala de judecată că i-a dat fiicei sale, pe atunci în vârstă de doar 13 ani, marijuana, acum actorul a mai făcut o declarație uluitoare și complet jenantă!

Citește și: Adevărul despre relația dintre Andreea Bălan și George Burcea, la 6 luni de la despărțire! Ce se întâmplă cu cele două fetițe, în timpul procesului de divorț

Johnny Depp a negat că și-ar fi bătut soția

Johnny Depp a susținut că s-a decis să divorțeze de Amber Heard deoarece ea și-a făcut nevoile în patul conjugal, cu intenția de a-i face o farsă pentru a se răzbuna că a întârziat la aniversarea ei, dar a negat că ar fi lovit-o, susținând că lucrurile au stat, de fapt, invers, că soția sa l-ar fi abuzat pe el în timpul căsniciei! Legendarul actor, în vârstă de 57 de ani, a menționat că acuzațiile tabloidului The Sun sunt complet false.

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre relația interzisă de iubire dintre el și Angela Similea. De ce nu și-a părăsit soția: „Am simţit că Angela ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”

Farsa care a dus la divorț

Într-o declarație scrisă, actorul a spus că Amber sau, posibil, una dintre prietenele ei, este responsabilă pentru incident, dar că ea ar fi considerat-o doar o farsă inofensivă. Depp a declarat însă că aceasta a fost picătura care a umplut paharul și a dus la deteriorarea totală a relațiilor dintre ei.

„Doamna Heard i-a mărturisit managerului nostru imobiliar, Kevin Murphy, că lăsarea excrementelor în pat a fost doar o farsă inofensivă, recunoscând astfel, efectiv, că a fost responsabilă, chiar dacă ulterior a dat vina pe câinii noștri”, a mărturisit actorul.  

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile! "M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!"Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard scoate la iveală detalii incredibile! "M-am decis să divorțez de ea după ce și-a făcut nevoile în patul nostru!"

Amber Heard a primit 7 milioane de dolari în urma divorțului

În 2016, amber Heard declara că cele 7 milioane de dolari primiți în urma divorțului de Johnny Depp, vor fi donați. Banii urmau a fi folosiţi pentru ajutarea femeilor agresate şi copiilor bolnavi, intrând în conturile fundaţiei Civil Liberties Union, respectiv ale Spitalului de copii din Los Angeles, unde Amber a lucrat ca voluntar timp de 10 ani.
Amber Heard şi Johnny Depp au fost casătoriţi timp de 15 luni, însă mariajul s-a destrămat rapid, actorul fiind acuzat de violenţa domestică. Căsătoria a fost descrisă de avocaţii celor doi ca fiind pasională, pe alocuri volatilă, însă mereu învăluita în dragoste.

Citește și: Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: „Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni”/ EXCLUSIV

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter