Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: "Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Merge zilnic la serviciu, este mamă full time și se descurcă de minune în acest rol, trăiește o poveste de dragoste pe care până și scenariștii de telenovele ar fi invidioși… Nimic nu pare să-i lipsească Adelei Popescu! Poate doar… o schimbare de peisaj! La propriu. Deși pare că ziua are mai mult de 24 de ore pentru ea, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea (PRO TV) jură că nu e așa și ne-a povestit cum reușește să fie totul aproape perfect, în viața ei, mai ales în căsnicie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum este Radu în rolul de tată? Și cât de des aveți păreri contradictorii în ceea ce îi privește pe băieți?

Vorbesc cu anumite cunoștințe și le aud când spun că soții nu sunt foarte implicați sau că nu au ajutor. Și atunci mă simt foarte norocoasă… Radu este un tată extraordinar de protector, tot timpul își dorește să-și petreacă timp cu ei. Deja cu Alexandru, de când a crescut, au activități de băieți: merg cu bicicleta, la tiroliană… Am un sprijin total în el.

Citește și: Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină:„Doamne ajută'

Nu încape îndoială că lumea vi s-a schimbat complet  de când  sunteți părinți. Mai aveți timp pentru voi? Ce faceți pentru a păstra vie flacăra în cuplu?

Ne facem timp și pentru noi, cred că e foarte important. Spre exemplu, în această perioadă, după 19.30, cei mici mergeau la somn și noi ne puneam un pahar de vin și ne uitam la un film sau doar stăteam de vorbă. Era momentul nostru de relaxare, de a povesti despre cum ne-a fost ziua sau doar de a ne relaxa împreună.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul Corinei Caragea:„Mă transformam după școală, când mergeam la castinguri'. Din ce a câștigat prezentatoarea TV primii bani / EXCLUSIV

Sunteți  un  adevărat  exemplu  pentru multe cupluri. Care sunt ingredientele pentru o căsnicie trainică și o relație atât de frumoasă?

Ne-am întâlnit într-un moment foarte bun, amândoi ne doream o familie, eram pregătiți pentru a face acest pas. Și, pe lângă asta, când ai un scop comun, indiferent care ar fi (să termini un proiect, să ai o familie), și ambii parteneri își doresc aceleași lucruri, nu are cum să nu iasă. Ăsta e combustibilul care ne ajută să ne îndeplinim scopul: să avem o familie frumoasă, să păstrăm ce e frumos între noi, să ne creștem copiii cât mai bine și mai echilibrat.

Totuși, pentru că sunt inevitabile în orice familie, adesea se mai nasc certuri sau simple discuții. De la ce se nasc tensiunile în cazul vostru? Ce te enervează cel mai tare?

Aș zice că petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni. (zâmbește) Eu sunt la muncă în prima parte a zilei, iar apoi Radu are timp pentru a- și rezolva anumite lucruri. Iar seara… e momentul de relaxare, de timp pentru noi. Evident că suntem o familie normală și mai pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:”Am avut o chimie foarte rapidă”. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

Spuneați la un moment dat că vă mai doriți o fetiță, pentru a întregi tabloul de familie. Aveați de la început în plan trei copii?

E un moment în care Andrei ne solicită atât de tare, explorează totul și vrea să descopere cât mai mult, i se pare plictisitor să stea într-un singur loc. Și, evident, nu este singur, mereu vrem să fim și alături de el, dar și de Alexandru, așa că în această clipă doar ne gândim la cum să o scoatem la capăt. (zâmbește)

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu:”A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Adela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: "Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni"/ EXCLUSIVAdela Popescu dezvăluie secretele unei căsnicii de durată: "Petrecem atât de mult timp cu cei mici, încât nu avem timp de tensiuni"/ EXCLUSIV

Sursa foto: Facebook

Citește și: Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic:”S-au complicat lucrurile rău de tot”

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă