Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle când a aflat: "Harry mereu a vorbit despre faptul că Adele arată fantastic"

Publicat pe

Puțini sunt cei care știu că pe Adele și pe prinţul Harry îi leagă o frumoasă prietenie. Cântăreața trăiește în Los Angeles încă de anul trecut, după ce a divorțat de Simon Konecki. Prințul Harry s-a mutat anul acesta în America și locuiește în același cartier cu ea.

În timp ce Meghan Markle, se îngrijește de fiul lui, Archie, în vârstă de 1 an și se ocupă cu diverse activități, prințul Harry se furişează la „vecina' Adele. Din fericire, spun surse din anturajul foștilor duci, cei doi prieteni nu împărtăşesc sentimente prea periculoase care să-i afecteze mariajul cu Meghan.

Revista australiană New Idea a dezvăluit că Meghan Markle a aflat de la angajaţi că Harry nu e acasă, în timp ce îl cauta într-o seară:

Nu este vorba despre faptul că Harry încearcă să ascundă această prietenie fără beneficii, însă Meghan a devenit obsedată să demonstreze că viaţa lor e mai bună acolo şi nu mai e atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei', a declarat un prieten.

Potrivit sursei, aceasta nu este singura dată când Harry s-a dus în vizită la Adele, cei doi preferând să stea la un pahar, seara, la barul ei din luxoasa vilă. Toată lumea care îl cunoaşte pe Harry comentează că nu este în elementul lui acolo şi că face tot posibilul să se adaptaze.

Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle când a aflat: "Harry mereu a vorbit despre faptul că Adele arată fantastic"Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle când a aflat: "Harry mereu a vorbit despre faptul că Adele arată fantastic"

Gurile rele nu au întârziat să comenteze o declaraţie mai veche a lui Adele, făcută pentru revista Glamour: „Ştiu că am spus că nu aş ieşi niciodată cu un roşcat, dar e vorba de Prinţul Harry ! Aş deveni o adevărată ducesă atunci'.

Totuși, între cei doi nu se întâmplă nimic de care Meghan ar trebui să se teamă. „Nu este o situație romantică, deși Harry mereu a vorbit despre cât de fantastic arată Adele.', a continuat sursa pentru publicația New Idea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter