Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic: "S-au complicat lucrurile rău de tot"

Publicat pe

Adela Popescu s-a confruntat recent cu probleme de sănătate. Dificultățile pentru actriță nu par să se fi terminat odată cu externarea din spital, căci și acasă a trebuit să facă față neprevăzutului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Adela Popescu s-a confruntat cu probleme la stomac, insă, din fericire vedeta se simte bine acum. Totuși, nu a scăpat de problemele de acasă. Acum întâmpină greutăți după înțărcarea fiului cel mic, întrucât adoarme extrem de greu.

„Odată cu plecarea la mare, am fost în weekendul trecut plecați la mare, și apoi cu acest mic incident (n.r. internarea), am fost nevoită și am și vrut să-l înțarc pe Andrei.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Adela Popescu și colegul ei, Cove:„Am avut o chimie foarte rapidă'. Ce îi leagă pe cei doi, dincolo de camerele de luat vederi / EXCLUSIV

Primele trei zile a stat cu mama cât am fost noi plecați la mare, apoi a stat cu buni. Ca atare, după întoarcerea de la mare, a avut într-o zi niște tentative să vină la alăptat așa cum era obișnuit, dar i-am explicat frumos că nu se mai poate, că el nu mai e bebeluș.

Nu știu cât a înțeles, dar n-a fost foarte insistent. Apoi am fost internată. Am făcut un CT. Era absolut imposibil să îl mai alăptez. Nu era recomandat de către nimeni. Am venit acasă și nu mi-a mai cerut deloc. Se poate spune că într-o săptămână am rezolvat această problemă, doar că am dat de alta.

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Chef Florin Dumitrescu. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, acum 10 ani:'Ea era pentru mine «Fructul interzis»'

Copilul meu avea o asociere de somn, respectiv el știa că adoarme la sân. Când n-a mai avut sânul, am dat de necaz. Eu nu mai știu cum să-l adorm. S-au complicat lucrurile rău de tot.', a povestit prezentatoarea de la Vorbește lumea într-un story.

Andrei se culcă aproape de miezul nopții

În egală măsură, vedta povestește că după ce a lipsit în ultimele zile de acasă, pe perioada în care a stat internată, Andrei a căpătat un soi de „anxietate de separare', astfel că vrea să fie adormit numai de mama și să stea în compania ei. Cu alte cuvinte, avantajele înțărcării în caul lui ar fi că micuțul este foarte atașat de mama lui, căutând mereu îmbrățișarea și căldura ei. Dezavantajul ar fi că doarme mai puțin.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes:'Să vă văd ce mai ziceți'

„Aseară, de pe la 21:00, am început cu stat în pat la povești, n-a mers. Plimbat în brațe, n-a mers. Plimbat cu mașina, a ațipit pentru că era obosit, după care s-a trezit când am încercat să-l pun în pat. (…) Aproape de 00:00 a adormit și la șase s-a trezit', a mai spus Adela.

Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic: "S-au complicat lucrurile rău de tot"Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic: "S-au complicat lucrurile rău de tot"

Sursa foto: Instagram

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari împreună. La 17 ani, tânăra artista visează la o familie alături de noul iubit:'Ne dorim să ne mutăm împreună'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter