O celebră luptătoare de wrestling, violată la 18 ani. Motivul pentru care vedeta se deschide abia 16 ani mai târziu: "Am crezut că..."

Publicat pe

O vedetă face mărturisiri șocante în legătură cu un episod dureros din viața ei. A fost violată și abia după 16 ani a găsit puterea necesară pentru a-și expune durerea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Celebra luptătoare de wrestling Kelly Klein se deschide la 16 ani de la cel mai negru episod din viața ei și vorbește despre experiența dureroasă prin care a fost nevoită să treacă pe când avea numai 18 ani. Acum, în vârstă de 34 de ani, vedeta vorbește despre incidentul care a marcat-o pe viață.

Era abia la începtul carierei când s-a întâmplat totul și nu a vorbit la acel moment despre ceea ce i s-a întâmplat de teamă să nu fie aspru judecată de cei din jur.

Citește și: Ce notă a luat Selly la BAC! Vloggerul român a mai bifat încă un succes:'Să vă văd ce mai ziceți'

Kelly Klein: „Am simţit că nu sunt susţinută”

„Am simţit că nu sunt susţinută şi că nu am suficiente dovezi. Am crezut că mi se va termina cariera înainte de a începe', a transmis vedeta pe contul personal de Twitter.

Vedeta nu mai poate apela acum la autorități, având în vedere că fapta s-a petrecut în urmă cu 16 ani, însă dorește să tragă un semnal de alarmă pentru că tot mai multe tinere sunt agresate, însă nu au curajul să vorbească la momentul potrivit.

Citește și: Actrița Linda Cristal a murit! Anunțul a fost făcut de fiul starului anilor 1960:decesul a survenit în somn

'Întrucât fapta a avut loc în urmă cu 16 ani, nu cred că e opţiune să mai apelez la poliţie (n.r. – afirmaţie făcută după ce un urmăritor a dorit să depună o plângere la poliţie). Chiar dacă nu i-am făcut cunoscut numele celui care l-a violat, asta nu înseamnă că fapta nu s-a petrecut', a mai precizat ea, potrivit spynews.ro.

O celebră luptătoare de wrestling, violată la 18 ani. Motivul pentru care vedeta se deschide abia 16 ani mai târziu: "Am crezut că..."O celebră luptătoare de wrestling, violată la 18 ani. Motivul pentru care vedeta se deschide abia 16 ani mai târziu: "Am crezut că..."

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: Roxen clarifică situația dintre ea și fostul ei iubit, după ce „a fost șantajată, abuzată emoțional și lovită'.Mesajul cântăreței pentru fanii care au acuzat-o de lașitate

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter