Elena Cârstea întâmpină greutăți în SUA. Dezvăluiri cutremurătoare de peste ocean: "Mama e bolnavă, nu mai poate face doi pași. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!"

Publicat pe

Elena Cârstea s-a mutat în urmă cu 14 ani în Statele Unite, iar acum susține că s-ar întoarce și pe jos în România. Vedeta întâmpină acum greutăți peste ocean și împărtășește câteva dintre ele, vorbind inclusiv despre calvarul trăit de mama sa bolnavă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Elena Cârstea s-a mutat peste ocean după ce s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Acum, din pricina pandemiei, vedeta care este agent imobiliar nu prea mai reușește să vândă case în această perioadă: 'Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe'.

Elena Cârstea: „Nu știu cât o mai poate duce”

Vedeta nu întâmpină doar probleme la locul de muncă, dar și în plan personal. Mama sa, care s-a mutat cu ea în Florida, este grav bolnavă: 'Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași'.

Citește și:Cine este și cum arată soția lui Chef Florin Dumitrescu. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, acum 10 ani:'Ea era pentru mine «Fructul interzis»'

Pe deasupra, artista mai este măcinată și de un dor imens de fetele sale, Sanda şi Adriana, care lucrează în prezent în Armata SUA și nu mai stau acasă: 'Sunt prea bătrână ca să mai adopt și să mai cresc alți copii, am două fete, le iubesc de nu mai pot. Am făcut atâtea lucruri, dar faptul că am putut pune acești doi copii pe picioare, e o mare satisfacție. Sanda vine acasă pe 4 iulie, e cam băiețoasă, vrea să rămână în Armată, să iasă la pensie la 37 de ani. La cât e de frumoasă și de deșteaptă putea fi fotomodel, dar ea a vrut să fie mecanic. Iar Adriana, fata cea mică, nu m-a sunat de câteva zile, e în Coreea, de-abia aștept să termine stagiul și să vină acasă. Nu mă bag în viețile lor'.

Elena Cârstea: „Te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai”

Citește și: S-au afișat notele la Bacalaureat 2020.Ce rezultate au obținut Selly și alți tineri celebri

Nu în ultimul rând, Elena Cârstea, care are aproape 60 de ani, susține că în ciuda faptului că s-a schimbat fizic, sufletește rămâne aceeași, cu același dor de țară în care s-a născut și a trăit mare parte din viață: 'Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o știai, noroc că mă țin fetele tânără. Sufletește nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!', a mai transmis Elena Cârstea, potrivit click.ro.

Citește și: Adela Popescu întâmpină probleme după înțărcarea fiului cel mic:„S-au complicat lucrurile rău de tot'

Elena Cârstea întâmpină greutăți în SUA. Dezvăluiri cutremurătoare de peste ocean: "Mama e bolnavă, nu mai poate face doi pași. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!"Elena Cârstea întâmpină greutăți în SUA. Dezvăluiri cutremurătoare de peste ocean: "Mama e bolnavă, nu mai poate face doi pași. Mi-e dor de România, dacă aș putea, aș veni pe jos!"

Sursa foto: Facebook

Citește și: Actrița Linda Cristal a murit! Anunțul a fost făcut de fiul starului anilor 1960:decesul a survenit în somn

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter