Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută”

Publicat pe

Denisa de la Bambi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, după ce recent a spus că își dorește să se căsătorească. Mai mult, cei doi și-au ales și nașii, însă vedeta a spus că nunta nu va fi anul acesta, din cauza pandemiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, Denisa Tănase vorbește despre pasul următor: un copil. Cântăreața își dorește foarte mult să devină mamă și nu se sfiește să abordeze acest subiect.

Ea a declarat în mai multe rânduri că și iubitul ei își dorește un copil.

„Da, ne dorim un copil. Doamne ajută să fie la un moment dat pe drum, tocmai pentru că ne dorim. În momentul acesta nu am nici un anunț de făcut', a declarat Denisa Tănase.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt pregătiți să devină părinți, semn că lucrurile sunt extrem de serioase între ei.

„Noi suntem foarte bine unul cu celălalt, asta e cel mai important. Facem o echipă bună pe toate planurile: și acasă, și profesional. Da, evident că se va întâmpla și asta (n.r. – căsătoria) la un moment dat, nu știu, poate anul acesta, e probabil să se întâmple anul acesta. Problema este la organizare, asta e cea mai mare problemă, pentru că o nuntă implică timp și noi nu prea avem acest timp, dar o să vedem', a declarat, pentru Libertatea, Denisa Tănase.

În ce privește nunta, Denisa a declarat că evenimentul va fi mai restrâns și că și-au ales deja nașii.

'Nu avem planuri în direcția asta (n.r nunta), însă chiar dacă am avea n-am mai putea în acest an. Îmi doresc o nuntă restrânsă. (…) Mie îmi place mai mult emoția și evenimentul să fie mai restrâns cu persoane foarte apropiate. (…) Am vorbit, avem și nași, ne-am organizat în direcția asta', a declarat Denisa Tănase la Antena Stars.

Denisa a fost căsătorita cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015. Marele regret al Denisei este că nu a reușit să facă un copil până acum.

Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută'Denisa de la Bambi face primele declarații despre sarcină: „Doamne ajută'

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…”, povestea Denisa Tănase.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter