Flick și-a făcut testul COVID-19. Primele declarații despre rezultat: „O întrebare mă apasă”

Publicat pe

Sebastian Flicea, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, s-a testat astăzi pentru COVID-19. El a postat o fotografie în timp ce i se recoltau probe pentru test. Se pare că prezentatorul, împreună cu alți colegi de la Radio Zu, au fost testați pentru noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Totul s-a întâmplat pentru că în incinta locului s-ar fi descoperit o persoană infectată cu virusul care face ravagii în toată lumea, potrivit Cancan.ro.

„Am decis și eu ca restu
Că e cazul să-mi fac testu.
O întrebare mă apasă:
E ok testarea în masă'?!🤔
#covid', a scris Flick, pe pagina sa de socializare în dreptul unei fotografii.

Flick are o relație cu Denisa Hodișan, originară din Oradea. Tânăra a câștigat mai multe premii datorită frumuseții sale, precum Miss Plante 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018.

Denisa ține foarte mult la silueta ei, demnă de invidiat și a transformat pasiunea pentru sport într-o meserie. Denisa Hodișan este antrenor și îi ajută și pe alții să-și modeleze corpul.

Cei doi și-au făcut publică relația, la finalul stării de urgență din România. Amândoi au publicat pe conturile lor de Instagram același selfie realizat împreună în mașină, iar celebrul artist a pus la descriere câteva versuri: Mă bucur că timpul zboară, / Să fim liberi iar aș vrea. / Am rămas din primăvară /Cu o mască și cu ea'.

Flick și-a făcut testul COVID-19. Primele declarații despre rezultat: „O întrebare mă apasă'Flick și-a făcut testul COVID-19. Primele declarații despre rezultat: „O întrebare mă apasă'

Mesajul postat de iubita lui Flick a fost: Când se termină pandemia, îmi incepe poezia. #socialdistancing #broughtus #together'. Denisa Hodișan este fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter