Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire. Moștenește un imperiu de peste 20 de milioane de euro

Publicat pe

Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire? Protagonista emisiunii de azi este Andreea Cornea, Director de Marketing al unei importante companii românești care produce încălțăminte, Anna Cori. Andreea este cea care va conduce afacerea familiei în viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Cornea este în prim plan la emisiunea Sef sub acoperire, difuzată la PRO TV, în fiecare marți seara. Tânăra s-a implicat foarte mult în compania construit la Suceava, de părinții ei Ilie și Ana Cornea. Ea va fi cea care va moșteni un imperiu de peste 20 de milioane de euro.

Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire. Moștenește un imperiu de peste 20 de milioane de euroCine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire. Moștenește un imperiu de peste 20 de milioane de euro

Cine este Andreea Cornea, de la Șef Sub Acoperire

Este vorba despre grupul românesc Denis, din care face parte Anna Cori, care produce pantofi de mai bine de 25 de ani și are un lanț propriu de peste 39 de magazine. Până acum, s-au produs peste 30 de milioane de perechi de pantofi.

Andreea Cornea de la Șef sub acoperire este Director de Marketing al grupului și tot ea va prelua business-ul familiei. Andreea lucrează de peste 6 ani în companie și este unul dintre copiii care s-a implicat cel mai mult.

Citește și: Cine este Laurențiu Ilie, de la Șef Sub Acoperire.A devenit milionar… în bucătărie

Citește și: Cine este Mihaela Cucu, de la Șef Sub Acoperire.Deține cea mai cunoscută firmă de haine din România

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Citește și: Covor roșu și 50 de porumbei albi la înmormântarea lui Gabi Luncă:„De acum, mama ne așteaptă pe noi'

Andreea Cornea: „O experiență care merită trăită de orice antreprenor'

În ultima vreme, din cauza pandemiei, afacerea lor a avut de suferit. De aceea, Andreea Cornea a decis să intre sub acoperire, pentru a vedea ce probleme sunt în companie și ce soluții poate găsi. A recurs la o schimbare radicală de înfățișare și de identitate și va lucra mai multe job-uri în cadrul companiei, în fabrică dar și în magazine. 

„Experiența Șef sub acoperire a fost unică și extraordinară, o provocare din care am învățat foarte mult, atât din punct de vedere profesional, dar și personal. Să vad lucrurile din perspectiva unui angajat m-a ajutat să înțeleg mult mai bine partea de producție a business-ului și mi-a completat viziunea pentru planurile de viitor.

Să cunosc poveștile de viață ale angajaților alături de care am lucrat m-a încărcat cu energie pozitivă și cu multă apreciere pentru devotamentul lor constant în ciuda greutăților prin care au trecut. Este o experiență care merită trăită de orice antreprenor.' a declarat Andreea Cornea despre experiența de la Șef sub acoperire.

Sursa foto: PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter