Scene violente la Survivor! Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea se iau la bătaie

Publicat pe

Sebastina Chitoșcă și Albert Oprea se iau la bătaie la Survivor România. În primul jos din această săptămână, tensiunile dintre cei doi ajung la cote maxime, iar după o ploaie de înjurături, lucrurile degenerează complet. Culiță Sterp a intervenit să-i despartă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul joc al săptămânii de la Survivor România se va lăsa cu scene total neașteptate. În ediția de joi, 6 mai, a emisiunii difuzate de Kanal D, spiritele se încing între Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă, după ce și-au aruncat cuvinte grele pe traseu.

Scene violente la Survivor! Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea se iau la bătaieScene violente la Survivor! Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea se iau la bătaie

După ce Albert Oprea năvălește asupra lui Sebastian Chitoșcă cu o ploaie de înjurături, Faimosul vede roșu în fața ochilor. Sebastian se îndreptă rapid spre Războinic și sare la gâtul acestuia.

Culiță Sterp, când a văzut că lucrurile riscă să ia o întorsătură și mai dramatică, a intervenit să-i despartă de cei doi concurenți Survivor. Acesta l-a împins pe Sebastian desparte de rivalul său.

Citește și: Reacția lui Albert de la Survivor când și-a văzut tatăl bolnav, după patru luni:”E tot ce-mi trebuie”

Citește și: Sebastian Chitoșcă, în lacrimi la Survivor, după ce și-a văzut fratele bolnav:”Nici nu știu ce să cred”

Citește și: Jador s-a împăcat cu Georgiana:„Mi-a zis că se însoară'

Citește și: Cine este Adelina Damian de la Survivor.A cântat cu Akcent

Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru

Între Elena Marin și Raluca Dumitru izbucnește un scandal la Survivor, în ediția de joi a emisiunii difuzate de Kanal D. Raluca a amenințat-o pe Elena Marin, pe care o acuză că este o actriță demnă de premiul Oscar în Republica Dominicană.

Raluca Dumitru: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…Când ieșim din emisiune, Elena.

Elena Marin: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni a ironizat-o pe Elena Marin în ceea ce privește scandalul dintre ea și Raluca Dumitru. Faimosul a încercat s-o imite în fața camerelor.

Zanni: „M-a amenințat! A zis că îmi face, că îmi drege…'.

Elena Marin: Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…

Raluca: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!

Sursa foto: captură de ecran Kanal D, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter