Iulia Vântur și Salman Khan, proiect muzical de succes împreună: „Vin în România în curând”

Publicat pe

Iulia Vântur trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan, în India. Cei doi colaborează și pe plan profesional, iar noul lor proiect se bucură de un succes răsunător. Pe lângă acest aspect, Iulia Vântur a mărturisit că plănuiește să facă o vizită în România, destul de curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur s-a stabilit de ani buni în India, unde trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Salman Khan. Aceasta se bucură de un succes răsunător în țara care a adoptat-o, fiind o cântăreață apreciată acolo.

Iulia Vântur și Salman Khan, proiect muzical de succes împreună: „Vin în România în curând'Iulia Vântur și Salman Khan, proiect muzical de succes împreună: „Vin în România în curând'

Celebrul actor indian Salman Khan și Iulia Vântur colaborează și pe plan muzical. Fosta prezentatoarea a emisiunii „Dansez pentru tine' a vorbit despre noul lor proiect în cadrul emisiunii „La Măruță', de pe Pro TV. Este vorba despre o melodie din noul film al lui Salman Khan.

Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, 'Seeti Maar', și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja (n.r. între timp a ajuns la 90 de milioane). Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare', a declarat Iulia Vântur la emisiunea La Măruță'.

Citește și: Ea este femeia cu care Salman Khan a vrut să se însoare, înainte să apară Iulia Vântur în peisaj!Cine s-a opus căsătoriei actorului cu Miss India

Citește și: Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte:'Nu sunt sursa lui de venit'

Citește și: Cum și-a cunoscut Sorin Brotnei soția:„Nu l-am recunoscut, am crezut că e fotograf'

Citește și: Raluca Pascu vorbește despre relația cu Pepe, după divorț:„E mai bine să fim fericiți'

Iulia Vântur și Salman Khan, succes răsunător în India

Iulia Vântur, chiar dacă a colaborat cu Salman Khan pentru acest proiect muzical, nu apare în videoclip. Piesa se regăsește pe coloana sonoră a celui mai recent film al iubitului româncei. Iulia Vântur a mărturisit că nu apare în videoclip penru că așa sunt promovate filmele de la Bollywood, doar cu actorii din filme.

De asemenea, Iulia Vântur a mai spus că l-a ajutat pe iubitul ei să exerseze dansul din videoclip întrucât coregrafia trebuia să iasă impecabilă.

Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?', a adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur: „Voi veni în curând acasă'

Iulia Vântur a povestit și despre situația actuală din India, în ceea ce privește pandemia de coronavirus.

Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor', a mai spus vedeta.

În ceea ce privește Sărbătorile Pascale, Iulia Vântur a mărturisit că a încercat să vopsească ouă de Paște, doar că nu prea a reușit. Pe de altă parte, a spus că va face o vizită în România destul de curând.

Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă', a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter