Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț. S-au comportat ca o familie

Publicat pe

Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei continuă să formeze o familie de dragul fetiței lor și au mers împreună în vacanță. Cei doi s-au afișat din nou împreună spre surprinderea tuturor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce Marius Elisei a refuzat să meargă în vacanță, în Egypt, cu Oana Roman și fiica lor, acum bărbatul a acceptat să meargă împreună cu ele într-o scurtă vacanță prin România. Deși au divorțat în urmă cu câteva luni, cei doi au lăsat în urmă toate neînțelegerile și au continuat să formeze o familie de dragul fetiței lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț. S-au comportat ca o familieOana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț. S-au comportat ca o familie

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună și au fost într-o vacanță prin România. Cei doi s-au comportat ca o familie, iar Isabela a fost cea mai fericită să-i aibă pe ambii părinți lângă ea. 'Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! ❤❤', a scris Oana Roman pe contul său de Instagram. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare și fostul ei soț.

Citește și: Ce sex are bebelușul cuplului Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Modul inedit în care au făcut anunțul

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț: „E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

Citește și: Momentul adevărului! Câți centimetri în talie are Oana Roman, după ce a slăbit: s-a măsurat în direct!

Marius Elisei ar avea o nouă iubită

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit pe cale amiabilă în urmă cu câteva luni și au decis să facă ce este mai bine pentru fiica lor. Vedeta a precizat că vrea ca el să facă parte în continuare din viața Isei. De la o vreme, lucrurile s-au schimbat însă. Iar asta deoarece, după cum a mărturisit chiar Oana Roman, Marius Elisei are o nouă iubită. Fostul soț al Oanei Roman a refuzat categoric să le însoțească în vacanță. Doar la insistențele vedetei, a dezvăluit în cele din urmă și motivul… Este angrenat într-o nouă relație!

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nicio treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea. A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva', spunea Oana Roman, la Xtra Night Show.

FOTO: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter