Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o explozie cumplită. "Poate astăzi cântam pe nori"

Publicat pe

Jean de la Craiova a mărturist recent cum a reușit să evite tragedia de la Mihăilești, una dintre cele mai dramatice explozii produse pe șoselele din România. Artistul a scăpat atunci ca prin urechile acului… iar asta deoarece, consideră el, s-a produs o minune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jean de la Craiova a povestit recent, într-un interviu pentru Antena Stars, cum, în 2004, a fost cât pe ce să devină una dintre victimele teribilului accident de la Mihăilești, care a îndoliat o țară întreagă. Doar o minune a făcut atunci ca artistul să nu se numere printre cele 18 victime care și-au pierdut viața pe șosea, după explozia camionului care transporta 20 de tone de azotat de amoniu.

Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o explozie cumplită. "Poate astăzi cântam pe nori"Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o explozie cumplită. "Poate astăzi cântam pe nori"

Jean de la Craiova a scăpat ca prin urechile acului de explozie

Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o moarte teribilă, în 2004, când s-a produs accidentul dramatic de la Mihăilești. Artistul a mărturisit, la Antena Stars, că ar fi putut una dintre victime, dacă soarta nu ar fi vrut altceva pentru el. Tocmai atunci, unul dintre evenimentele la care trebuia să participe, și care l-ar fi adus în acea zonă, s-a amânat.

Citește și: Teo Costache, eliminat la cerere de la Chefi la cuțite, sezonul 9: „Nu-mi pare rău”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!’/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat.Cum se simte acum

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României: „Producătorii mi-au promis că…'

„Atunci când a fost explozia la Mihăilești, eu, în ziua respectivă, trebuia să mă întorc de la nuntă, pentru că trebuia să cânt la Buzău. Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber. Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi”, a mărturisit Jean de la Craiova la Antena Stars.

„Fix a doua zi am trecut pe acolo”

Din nefericire, în urma exploziei de la Mihăilești, au murit pe șosea, în nefasta zi de 24 mai 2004, nu mai puțin de 18 persoane, dintre care dintre care șapte pompieri, trei localnici și doi jurnaliști ai postului TV Antena 1, și-au pierdut viața și alte 13 au fost grav rănite. Jean de la Craiova a mărturisit că doar un noroc imens a făcut să nu se afle în ziua aceea acolo, deoarece era convins că ar fi mers să vadă ce se întâmplă… și s-ar fi putut număra astfel printre victimele exploziei.

„Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo. Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate că astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi. Fix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin, că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți dar noi suntem așa cum suntem”, a mai spus Jean de la Craiova pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter