Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: "De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte"

Publicat pe

Se pare că în relația dintre Cătălin Măruță și Alex Velea au apărut niște „mici' neînțelegeri. În cadrul unui podcast, solistul a dezvăluit că prezentatorul TV a făcut niște afirmații nepotrivite la adresa lui și a Antoniei, motiv pentru care a decis să rupă orice legătură. Cătălin Măruță a decis să își ceară scuze, dar Alex Velea nu a dat curs unei posibile împăcări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Alex Velea a mărturisit că a rupt orice legătură cu Cătălin Măruță, din cauza unor afirmații pe care prezentatorul TV le-a făcut în propria emisiune de la ProTV despre el și familia sa. Alex Velea a răbufnit și a dezvăluit toate detaliile din culisele celui mai nou scandal mediatic. Potrivit solistului, Cătălin Măruță ar perpetua niște informații nefavorabile despre familia lui Alex Velea și a Antoniei, așa că solistul neagă vehement orice apariție în emisiunea acestuia și nici nu își mai dorește să discute cu omul de televiziune.

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori! Detaliul care a atras atenția tuturor

Citește și: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy: „Noi o să mergem și o să vorbim cu ei”

Citește și: Cătălin Moroșanu, avertisment pentru Alex Velea: „Zanni o să facă dinți și o să te muște'

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani: „Am îngropat securea războiului'

Alex Velea a precizat și că prezentatorul TV a încercat să reconcilieze relația dintre ei, femeia pe care a sunat-o în acest context fiind chiar mama sa. Dacă Alex Velea era pregătit să îl ierte pe Cătălin Măruță, se pare că omul de televiziune a greșit din nou. Solistul s-a convins că nu vrea să mai aibă de-aface cu omul de televiziune și a spus că, din punctul lui de vedere, este genul de om care „calcă pe cadavre'.

Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: "De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte"Cătălin Măruță, mesaj neașteptat pentru Alex Velea: "De pe margine meciul pare chiar pe viață și pe moarte"

Cătălin Măruță își dorește iertarea lui Alex Velea! Ce a postat pe Instagram

După ce Alex Velea a povestit în spațiul online despre întreaga situație existentă între el și Cătălin Măruță, prezentatorul TV a postat mai multe fotografii cu Alex Velea. Cei doi au fost surprinși de la începuturile carierei până în prezent, semn că Măruță a vrut să surprindă perioada lungă în care cei doi au avut o prietenie frumoasă. În cadrul aceleiași postări, Cătălin Măruță a transmis și un mesaj despre prietenia celor doi și și-a cerut, indirect, scuze. Își dorește să îngroape securea războiului și să revină la relații mai bune.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings.', a scris Cătălin Măruță, pe rețelele de socializare.

Alex Velea a decis să nu dea curs, așa că nici măcar nu a apreciat postarea lui Cătălin Măruță. Rămâne de văzut în ce sens va evolua relația celor doi.

De la ce s-a produs ruptura dintre solist și omul de televiziune

Invitat la podcastul lui Speak, co-prezentatorul emisiunii Chefi la cuțite, Alex Velea a mărturisit despre Cătălin Măruță că ar fi un om pentru care nu contează prieteniile, ci doar rating-ul. Au avut o tentativă de a face pace, dar acuzațiile pe care Cătălin le-ar fi făcut la adresa familiei lui Alex Velea nu i-au picat deloc bine artistului.

 „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. (…)

A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu.', a declarat Alex Velea, cu privire la cearta dintre el și Măruță.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter